Se jaz razburjam isto v RL kot na forumu, brez skrbi. Tud kaki (pre)glasni šiptarji so se že spokali iz gostilne po hitrm postopku.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Dobr, pol pa šus v glavo, da boste zadovoljni.
Citat:
Ce pa ne potem pa mi povej kako bi ti poimenoval nekoga, ki ga nemski organi iscejo zaradi bolezni? Carodej? Legolas? Ja bolnik je bil. In v trenutku dejanja verjetno cisto gotovo zaradi kdove katerega strahu ki ga je imel v sebi.
Citat:
ne apolo to ni res, on je ubjal ker je bil tujec, čefur. (sej nemec v sloveniji je tud æefur nekako... pritepenec) tako pa pika. ne govor da je bil bolan sej darko ve da je bil migrant (kar dejansko tudi res je bil! in to celo ekonomski ker je iskal službo tam po brežicah). adijo pamet
Citat:
Take zločine delajo vsi, s to razliko da za Slovence veljajo zakoni in pristanejo v zaporu. Za ostale pa je zapor seveda rasizem.
Ja saj psihicna bolezen povzroci da se ne vedes normalno. A ves.Citat:
Normalnim ljudem na kraj pameti ne padejo umori, sploh pa ne random ljudi - ker je policist pač bil slučajno tam in ker so pač jezni na vse policiste zaradi prekrška.
A Nemci so ga iskali, naši in Hrvati pa potem, ko je prišel na mejo in so ga zavrnili, iskano osebo niso zadržali in ga izročili nemcem?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce pa ne potem pa mi povej kako bi ti poimenoval nekoga, ki ga nemski organi iscejo zaradi bolezni?....
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Razkrivamo ime morilca policista Damirja Golobiča
Bastian Ifrin
(Verjetno je pravilno Ifrim)
Ker morajo ljudi prepričat, da so med migranti samo doktorji, inženirji in astronavti, pa uboge ženske z otroci, ki bežijo pred vojno, in so potrebni pomoči, iščejo samo malo miru.... in bodo delali za naše penzije LOLCitat:
Uporabnik Mont pravi:
Zakaj se to toliko skriva?
Ni mi jasno.