F1 sezona 2026

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.055
1.353
113
Sam ti si res prpalen, vsa cast. Sem ti ze napisal parkrat: ta sanjanja, bluzenja, ki jih izvajas v svoji glavi so tvoja privatna stvar... Srecno s tem 'tvikanjem' mogoce, kaj pa ce, lahko bi...
Sam bolj prisegam na realne fakte. G.O.A.T. je pac en, CBHE pa tud. Vse jasno normalnim, sanjaci pa vedno najdete nacin kako svojo hipotezo pregurat dalje. Ce kdo to kupi seveda, mene to tvoje bluzenje / iskanje lukenj ne zanima, zal. Ampak ti kar, ne daj se...

P.S. - ce te zanima kaj je mislu, ga pac vpras...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.548
7.626
113
Sicer tudi ce bi tu zmagal je dalec od WC, tako da vseeno zmaga gor al dol, samo za hajpe je to, da se ga nosi po rokah, ceprav si ne zasluzi

max pa medtem dokazuje nasprotno

• Haha
Reactions: Najbolji

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.739
257
83
43
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Sicer tudi ce bi tu zmagal je dalec od WC, tako da vseeno zmaga gor al dol, samo za hajpe je to, da se ga nosi po rokah, ceprav si ne zasluzi

max pa medtem dokazuje nasprotno
si zasluzi, ker je vseeno najboljsi “nemercedesov” dirkac.
Sam ti si res prpalen, vsa cast. Sem ti ze napisal parkrat: ta sanjanja, bluzenja, ki jih izvajas v svoji glavi so tvoja privatna stvar... Srecno s tem 'tvikanjem' mogoce, kaj pa ce, lahko bi...
Sam bolj prisegam na realne fakte. G.O.A.T. je pac en, CBHE pa tud. Vse jasno normalnim, sanjaci pa vedno najdete nacin kako svojo hipotezo pregurat dalje. Ce kdo to kupi seveda, mene to tvoje bluzenje / iskanje lukenj ne zanima, zal. Ampak ti kar, ne daj se...

P.S. - ce te zanima kaj je mislu, ga pac vpras...

Max je odlicen voznik, kar dokazuje s to razstelano koreto imenovano dirkalnik.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.055
1.353
113
si zasluzi, ker je vseeno najboljsi “nemercedesov” dirkac.

Max je odlicen voznik, kar dokazuje s to razstelano koreto imenovano dirkalnik.

Je ja, sam joka nonstop. Neobicajno za dobre dirkace pa zlo podobno razvajenim otrokom. Glede korete pa ajd realno: razstelano ma Alonso, tale ma zacudujoce dober dirkalnik (sploh motor), ne bi se drgac vozu kjer se. Daj ga v AM da vidmo kje se bo vozil. Se strma prvih 5 minut in ****** iz sporta. K ni po zacetku sezone grozil, da bo nehal pa so pol na horuk pravila spreminjal, da se je zakrila blamaza RB? Pa tud roko na srce, nobeno mostvo se ne mece za njim, tukajsnji kanarcek pa ves nahajpan kokice pekel pa cakal. Da o CBHE sramoti ne zacnem...

Tko, nekaj semena je posejanega do naslednje dirke, da tole ne zamre :)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.548
7.626
113
Toto Wolff says not being afraid of having Verstappen and Antonelli as teammates:
"We're not afraid of having the two of them in the team at some point down the line, but as things stand today, we’re happy with how the dynamics between George and Kimi are working."
"We’ve made big progress as a team, which means adding a variable now is, I think, not the right thing for our long-term development."