F1 sezona 2024

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.790
2.190
113
sem vmes kar nehal brati, "champion by human error" in ne vem kakšne nebuloze. ja, je champion by human error, ampak, folk se ne zaveda, da ta human error lahko ne bi bil error, če bi takrat vse dirkače spustil naprej ... potem bi težko govorili o kakem champ by human error ... da niti ne zaidem v požrešnost in nadutost Mercedesa tist vikend, ampak tisto je že zdavnaj mimo, in vsaj kar se 98% dirkaškega sveta tiče, pospravljeno in zaključeno ...

Če bi bila pravilna izvedba SC-ja, potem danes ne bi govorili o "champion by human error". Obe ekipe so bile pa celo sezono arogante v p**** m****. Največji krivec pa je FIA.


Stvar je res zaključena, samo ko pa kdo omeni, da je bil naslov na pošten način osvojen, potem pa dobil odgovor takšen kot je.


Antonelli - ker je zbil dirkalnik v 10-ih minutah treninga, naenkrat ni več čudežni deček ... ampak ... ko je Schumacher testiral Benettona, ga je tudi zbil v prvih nekaj krogih, pa se o tem ne govori, ker je bilo pač testiranje in je malo folka, ki o tem kaj ve. veliko dirkačev je imelo probleme tam, ker je bil nov asfalt, gripa praktčno ni bilo. nekdo, ki vozi te dirkalnike stalno, je lahko odreagiral in rešil, on pa je praktično prvič sedel v tem dirkalniku. btw - malo si poglejte analize hitrosti skozi ovinke ... ;)


Se popolnoma strinjam. Analiza hitrosti je pa fascinantna, Max se je peljal čez Ascari 176km/h, Norris 179km/h, Kimi A. pa 190km/h. Fant ima ¨jajca¨, da je že prvi trening šel do konca izkoristil dirkalnik. Rabil bo pa še ogromno izkušenj glede pnevmatik, da jih bo ohranjal pri življenju.
 
  • Všeč mi je
Reactions: DizzyReed

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.633
205
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Konec igre čez nekaj dni?

dokler ni uradno, bom rekel samo - bučke in clickbait ... ker se to zdaj pač bere ... kr neke špekulacije, od tega, da je Ferrari že podpisal, do tega, da Ferrari sploh zainteresiran ni ... tako da - ko bo uradno na F1 pageu, bom verjel, kje je.
 

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.413
970
113
ja ocitno ne, ce 3 let po tem se jambras!?

btw - cloveska napaka Mercedesa pa nobenega ne gane? ko so deca pustil na zgonjenih pnevmatikah? dvakrat? z avtom, ki je bil tist vikend tako superioren, da je imel cca. sekundo in pol prednosti? ko je Giovinazzi parkiral v ogrado, bi ga dali na frisne pnevmatike, pa bi jih imel 8. gladko.

p.s.: Masi je samo uposteval eno zeljo vseh - da se dirka do konca. dirkali so do konca. drugega mu ni nihce nic narocil.

Kasno jokanje, to je forum - nabijanje. Everbody's doing it :D Ce un lahko tolk casa onanira na ta oranzni feler, lahko tud kej nazaj dobi. Za ekipne odlocitve mi naceloma dol visi, ker nimam vpliva pa tud, kar izberejo to majo. Tisto je bla pa blamaza, ni druge besede. Zato mamo prvaka z napako... Pa ne mislm vec dost o tem, ni vredno.

Aston Martin? Pa, nisem presenecen. No place like home...
 

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.633
205
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kakšen oranžni feler!? pa kake to mate, ajmeeee!!

oranžni pač ni feler, pa se lahko še tako na trepke postavljate, kot tudi "blm" ni ... oba sta odlična dirkača, nikoli ni samo avto in nikoli ni samo dirkač. komplet je pomemben. kar dokazujejo njuni sovozniki ... kar konec koncev dokazuje McLaren, kjer imajo zdaj super vozljiv dirkalnik in dva dobra dirkača in majo kuhno ...

jaz še vedno mislim, da bo Williams, tam je začel, tam bo končal.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Najbolji