Vcasih je bil cez poletje problematicen Ferrari. Ocitno pa je se tudi RB na dopustu.
Ja, ampak v “pravila” glede krilc ne bodo posegali letos, sele 2025 sledijo bolj striktna.
ampak ce sedaj razmisljamo….mlc in merc sta v sivi coni, rbr je v zatonu…potem bo 2025 se kje res ferari najboljsi in potem vemo kaj sledi :/
Ne vem no, meni delujeta leklerk in norris veliko bolj labilna, kar se tice hitrosti na dirki…
sem potihoma upal da bo max hitro skinil crne rekorde in da bo mir s tem potem, a ocitno ne bo temu tako. Realno pa dvomim da ima kdo drug še takr moznosti ker fia prehitro premeša karte zadnje case…
- A key factor in their success was the aerodynamic upgrades introduced at Zandvoort. The most significant of these was a redesigned floor edge, last upgraded at Imola. The floor edge plays a crucial role in managing airflow under the car, impacting downforce and stability, especially in high-speed corners.
- McLaren also introduced a new front brake scoop, designed to generate more downforce while maintaining effective brake cooling. This upgrade required revisions to the front suspension elements to ensure they didn’t interfere with the new brake scoop design.
- Additionally, McLaren brought a high-downforce rear wing and beam wing to Zandvoort. These aerodynamic elements influence each other, and McLaren adjusted their geometry together to maximize efficiency. These track-specific upgrades helped the MCL38 adapt better to Zandvoort’s unique characteristics.
sami hudi znalci, kam sem se jaz to podal ...
sem vmes kar nehal brati, "champion by human error" in ne vem kakšne nebuloze. ja, je champion by human error, ampak, folk se ne zaveda, da ta human error lahko ne bi bil error, če bi takrat vse dirkače spustil naprej ... potem bi težko govorili o kakem champ by human error ... da niti ne zaidem v požrešnost in nadutost Mercedesa tist vikend, ampak tisto je že zdavnaj mimo, in vsaj kar se 98% dirkaškega sveta tiče, pospravljeno in zaključeno ...
ja ocitno ne, ce 3 let po tem se jambras!?Masi mene moti, samo to. Naj bo prvak na pisti, na pravi nacin. Tako je pa prvi naslov dobil zarad cloveske napake, ker je takratni funkcionar to moral narediti. Sicer pa ja, zakljucena zgodba, spomin zivi. Naj joka, bmk zanj.