ti pa večkrat neumnosti trošiš? Leclerc, da ni WC material? Hamilton, da nočemo več, da postane? WTF? ti dve me res zanimata, lahko to kak argument, zakaj Leclerc ni WC material in zakaj ne bi hotel, da je Hamilton še 8. prvak!?Ja, nea me straši da že tak hitro.
ker tale mcl z norrisom nikam ne vodi, to ne more bit prvak.
tak da ali je max, ali je ferari, ampak ferari ima spet leklerka ki ni WC material, blm pa nočemo več da postane.
merc pa tudi z rusom ni dorasel.
Alonso mogoče, ampak vprašanje kdaj bo newey spravil avto tako daleč...
se opravičujem za mojo neukost - kaj je pa CBHE!?Oh da... Sam kar mleka ne daje. Kdaj bo pa spet kej zmagal? Cas bi ze bil, ma najboljsi avto, samo je pozabu kako se ga nastavi / vozi? Al pa mu nekaj / nekdo manjka? CBHE
malo pomisli - zakaj je Leclerc "labilen" in "ni konstanten" ...Lerk je prevec labilen in ni konstanten, podobno kot norria je tudi prevec soft
problem Leclerca je Ferrari in ekipa klovnov ... če bi mu ekipa normalno razložila, bi mu bilo vse jasno. in večkrat Leclerc podbaci zaradi ekipe, ne zaradi sebe ...Ma zadnic ko je bil sprint, je jokal po radiu kaj ga sainz prehiteva namesto da bi mu vzel mero. Max sigurno ne bi mostvenega kolega pustil naprej, tudi za ceno trcenja. Hamilton tudi ne, ce bi se boril za WC
Ja, nea me straši da že tak hitro.
ker tale mcl z norrisom nikam ne vodi, to ne more bit prvak.
tak da ali je max, ali je ferari, ampak ferari ima spet leklerka ki ni WC material, blm pa nočemo več da postane.
merc pa tudi z rusom ni dorasel.
Alonso mogoče, ampak vprašanje kdaj bo newey spravil avto tako daleč...