F1 novice sedmič

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Sin od josa ja, baje je potencial za novega senno...

to je tisti, če se mogoče spomniš, ko je vozil promocijsko nek dirkalnik, ne vem če rbr al torro rosso, in se je na ravnini zakantal v varnostno ograjo, smešen posnetek, oglej si ga, če še ga nisi. mulo pač..

Za hulka pa ne kaže dobro, dirkal bo namreč za porša v lemans 24h dirki. Kot zanimivost še, govori se, na veliko, da bi naj bil njegov kolega tudi alonso...

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Mclaren nej bi obdržu Buttna.

Za Alonsa se pa še ne ve če bo na LeMansu vozu. Zadnje novice so ble da McLaren ni navdušen nad tem in nej nebi vozu.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Its official. Button in Alonso pr McLarnu
cheer.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Zdaj pa samo srčno upam, da uspe ferariju, hondi in renaultu nekako zaobiti FIA pravila, oz tisto luknjo v zakonu, in da bodo ponudili konkurenčen pogonski sklop mercu. Pa zna biti fajn zanimivo.
Všeč mi je tudi, da so ostali prekaljeni vozniki in ne spet neki mozoljeki, čeprav un mujo pri torro rosu...ne vem no...ampak ti starci vsaj vedo vozit normalno, razen hamiltona, in ne delajo sranja na stezi, tako kot sta recimo pred leti grosjean in maldonado...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.061
113
Super. Zarad teh starcev k ne delajo sranja in tako obvladajo je F1 zdej tako super zanimiva in popularna kot se nikoli al kaj? Mozak, teb F1 niti pod razno ni jasna...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zate so pa vsi mladi mozoljeki, a? čeprav so hudi hudi talenti? Bianchi je bil verjetno tudi mozoljek, ko je s faking Marussio v Monaku bil 8. dejstvo, da Verstapnu vsi pripisujejo talent, večji od Senninega, ne šteje nič, ker je pač mlad, ni vreden nič in bo štalo delal?

a te lahko nekaj prosim? preden klikneš "nadaljuj", si preberi še enkrat, kaj si napisal, ker zadnje čase same gluposti trosiš. sorry, samo tako je ...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zate so pa vsi mladi mozoljeki, a? čeprav so hudi hudi talenti? Bianchi je bil verjetno tudi mozoljek, ko je s faking Marussio v Monaku bil 8. dejstvo, da Verstapnu vsi pripisujejo talent, večji od Senninega, ne šteje nič, ker je pač mlad, ni vreden nič in bo štalo delal?

a te lahko nekaj prosim? preden klikneš "nadaljuj", si preberi še enkrat, kaj si napisal, ker zadnje čase same gluposti trosiš. sorry, samo tako je ...

Sorry sam ko se tip tako nesposobno zakanta v ograjo nebi raje govoril v istem stavku kak iber talent je. Zaenkrat je samo talent v delanju bebca iz sebe. Še manj bi omenjal Senno poleg. In še veliko manj bi govoril o talenti ker F1 pač rabi herojev in starine rabijo nekoga da ga iz postavijo kao uf tale je pa res talent...a je že kak mlad pršu v f1 da niso govorili da je ultra talent in podoben bullshit? Pa potem 0. Ne morem prebolet da si mi Ayrtona primerjal z mladiæem, majkemi...razočaran sem nad tabo.
cheer.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Its official. Button in Alonso pr McLarnu
cheer.gif
Zanimivo. Jokica menja moštva kot gate. Vse da pride do 3 naslova. Po eni strani prav upam da bo mclaren poden pa da honda kadi na polno....spet bo jok in stok...

dasVR46

Zelenc'
11. okt 2014
29
0
1
Vetstappen je IMO overrated. Že celo sezono se samo o njemu govori, pa ni osvojil še ničesar. Na drugi strani bo pa njegov moštveni kolega Carlos Sainz Junior, ki je aktualni prvak formule Renault 3.5 in prvak formule Renault 2.0 NEC leta 2010, kjer je takrat premagal tudi Kvyata, kateri bo naslednje leto v Red Bullu.

Upam samo, da ne bo mulc postal novi Maldonado.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tega se jaz bojim, mulc zgleda fajn prepotenten...

Ja smešno. Mulc ima že pri teh letih več slave, denarja in hudih pi-čk, kot ti in tvoja cela širša moška žlahta v celem lajfu.
wink-1.gif
Ironično kajne.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

Sorry sam ko se tip tako nesposobno zakanta v ograjo nebi raje govoril v istem stavku kak iber talent je. Zaenkrat je samo talent v delanju bebca iz sebe. Še manj bi omenjal Senno poleg. In še veliko manj bi govoril o talenti ker F1 pač rabi herojev in starine rabijo nekoga da ga iz postavijo kao uf tale je pa res talent...a je že kak mlad pršu v f1 da niso govorili da je ultra talent in podoben bullshit? Pa potem 0. Ne morem prebolet da si mi Ayrtona primerjal z mladiæem, majkemi...razočaran sem nad tabo.
cheer.gif

zmaga.gif
hehehe, si me nasmejal! :D oprosti, ker sem te razočaral, ampak sem samo povedal, kar pišejo mediji o Verstapnu. in ti ga postavljajo ob bok Velikemu. sam bom svojo oceno podal po prvih petih dirkah, sem pa čakal, kdo bo prinesel na plano Sainza Jr., tudi on je hud talent.

že res da je pikiral tam v ograjo, ampak ... to meni ne pomeni nič. že res, da je izpadel smešno, če bo pa na pisti hiter, se lahko na vsaki taki ekshibiji skanta.
smile-1.gif

ampak - hudih talentov je bilo veliko, pa so se nekako izgubili v povprečju. ne bi bilo slabo za F1 da mogoče zaveje kak svež veter, pa vidimo kake res dobre predstave mladcev (kot je bil recimo nesrečni Bianchi, ki me je navdušil v kar nekaj dirkah). se pa kaže kar nekaj mladcev še v nižjih serijah, dobro, že omenjen Sainz Jr., pa Nasr bi tudi znal biti res dober voznik, je kar nekaj dobrih dirk imel v lanski sezoni ...

dasVR46

Zelenc'
11. okt 2014
29
0
1
>ampak - hudih talentov je bilo veliko, pa so se nekako izgubili v povprečju.

npr. Heidfeld in izgleda da bo tudi Hulkenberg šel po njegovi poti.

V toro rossu se obeta kar zanimiv boj. Upam da ga Sainz zmaga. Že njegov fotr je rally legenda. Kar se pa Bianchija tiče, odkar je v Monaku prehitel Kobayashija in osvojil točke, sem tudi jaz začel navijat zanj. Res škoda za letošnjo Suzuko.

btw: https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/544505102124724224

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Res ne vem kako se vam da prepucavati o mladcih, ki prihajajo v F1. In to na podlagi nekih statističnih podatkov iz nižjih serij. Si je kdo od vas dejansko pogledal katero od dirk, v katerih sta nastopila ali Verstappen ali Sainz? Eno je opazovati športnika na delu, nekaj povsem drugega pa je pogledati rezultate in narediti zaključek na podlagi le-teh.

Pa sem mislil, da je ata Sainz vozil rally....
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: