I
Izbrisan uporabnik 474
TV3 žal na A1 preko bakra ne oddaja TV3 v HD, na srečo pa ORF1 HD ni bil zatemnjen, tako da sem spremljal tam.
Ne bo držalo, jaz imam A1 na bakru in imam TV3 HD na 833.TV3 žal na A1 preko bakra ne oddaja TV3 v HD, na srečo pa ORF1 HD ni bil zatemnjen, tako da sem spremljal tam.
Dobra dirka, dobro in všečno komentiranje. Morda en predlog. Reklame bi lahko naredili v slogu A kanala med motogp. Se pravi v malem okenčku bi predvajali live vsebino med samimi reklamami.
To bo pa od naslednje dirke naprej.Dobra dirka, dobro in všečno komentiranje. Morda en predlog. Reklame bi lahko naredili v slogu A kanala med motogp. Se pravi v malem okenčku bi predvajali live vsebino med samimi reklamami.
To bo pa od naslednje dirke naprej.
Posebno pohvale vredno, da ste se navadila utihnit med “team radio”. Mislim da sta ga včeraj med quali 2x povozila, danes pa brezhibno.
Lahko da sva kakega izpustila, ampak po vsakem sva se potrudile ne le povedati, kaj je dirkač/inženir rekel, ampak to tudi postaviti v kontekst. Če ne takoj, ap ko je bilo na voljo več info (za primer: ob odstpu Haasov).Res je, ampak morala bi tudi prevesti kaj so govorili po radiu in ne samo komentirati pogovor!
Sicer pa: Vse skupaj mnogo bolje kot smo pričakovali!
Hja, odvisno koga vprašaš (ja, seveda, na F - ampak zanimivo, spet: pravilno je tudi ferstopen, ne le ferstapen, pa v bistvu je nekje med s in Š) ... So me po Q tudi kritizirali, da Vandoorne ni Štofl, pa je lahko. Odvisno od tega ali je izgovorjeno flamsko ali valonsko. Ampak smo se danes potrudili, da je bil tako, kot on sam reče.Verštapn se izgovori?
Lahko da sva kakega izpustila, ampak po vsakem sva se potrudile ne le povedati, kaj je dirkač/inženir rekel, ampak to tudi postaviti v kontekst. Če ne takoj, ap ko je bilo na voljo več info (za primer: ob odstpu Haasov).
mislim, da je bil tisto andraž, še malo zaspano je deloval, samo je pa tu tam kaj zanimivega povedalMene je pa recimo "motilo" tiho-nerazumno komentiranje enega od komentatorjev. Sicer ne vem kdo je bil kdo toda predvsem tisti drugi je bil nekako nerazumevajoč. Drugače pa dobro komentiranje, kar tako naprej.
je pa smeh tale TV3. Včeraj gledal vv faktor s požarjem in njegovo govorno napačo. So udrihali čez albance in dramo v velenkovcu. Finale oddaje je bil pa bosanc ki je udrihal čez priseljence. Top zadeva.
Tudi meni je Andraž deloval, kot bi mu nekdo nekaj zob pred kratkim "pobral" iz ust.Mene je pa recimo "motilo" tiho-nerazumno komentiranje enega od komentatorjev. Sicer ne vem kdo je bil kdo toda predvsem tisti drugi je bil nekako nerazumevajoč. Drugače pa dobro komentiranje, kar tako naprej.
Pri Andražu je zgleda problem, da ko tonsko sprobamo, govori glasneje kot potem med prenosom. Smo že iz včeraj na danes na pamet malo bolj dvigali nivo, pa bo zgleda treba še ...Tudi meni je Andraž deloval, kot bi mu nekdo nekaj zob pred kratkim "pobral" iz ust.
Sicer pa zaenkrat nimam drugih pripomb, itak nisem cele dirke gledal.
Ne vem pa kako bi se slišalo, če bi vajin "regler" malo dvignili. Dajmo počakati na eno.popoldansko tekmo. Je pa res da sem jaz že na pol gluh.....
Saj ni čisti š, je pa malo čuden s, recimo. ferstapn ali ferstopn, po večini pojasnil ...Zanimivo je, ker je ime Verstapen že dolgo v f1 pa bi nekak že lahko vedeli vsi, nenazadnje pa tudi vprašali ateja al pa mulca, kak je prav
Verzije s Š še nisem slišal na nobeni postaji, zato me je presenetilo (al izjemno poznavanje nizozemskega jezika in specifik al pa neka gostilniška, ki se je prijela v nekih krogih).
http://www.planetf1.com/news/you-dont-get-a-sh-with-verstappen/
Ben B. told me, “The Dutch would say the v with an ‘f’ sound. The ‘stap’ would sound like ‘up’ and the ‘pen’ sounds like the French ‘un’. So if you spell it phonetically it’s Max fer-stup-un.”
Znači, nema Š
Fer-stup-un bo torej v redu. Popravi to, da ne boš narobe zmagovalca izgovarjal...lol, danes ga je mulec lomil.
Drugače pa sta ok komentirala, pa ene 3 reklame same, plus pozitivno, da ORF ni bil zatemenjen.