Treba je biti realen in ne moremo tu pričakovat komentarjev na nivoju bivših dirkačev -Sky, ki smo se jih nekateri navadili v zadnjih 5-6 letih.
Povsem solidno oz. zame nad pričakovanji za prvič. Za folk, ki zadnja leta F1 ni spremljal pomoje odlično. Sem šel sedajle še malo posnetka pogledat, ker zjutraj je bil strem , ki sem ga hotel gledat negledljiv in sem se selil. SD pa, če je kaj boljšega pač nisem gledal.
Težava je še vedno na T-2. Včeraj dopoldne je bil 1080i OK ali pa nisem opazil.? Mini HD IP-ja pa zjutraj nisem imel. Kdor je na bakru danes gledal 720p kot se uradno kliče HD mini prek T-2 je imel sliko bitratu primerno brez zatikanj ali kockic.
Je pa konkurenca huda (internet je pač ena taka stvar da, če je nekaj klik stran se gre vzeti) a včasih je dobro malo menjat. Zna biti, da bom gledal na TV3, predprogram pa Sky, če bo ACE ID tako kot je trenutno na dosegu par klikov in bo zadeva špilala brez zatikanj. Bo pa verjetno v to smer kaka "akcija" imetnika pravic tako, da se na to dolgoročno ne zanašam.
Misim da zadeva ima velik potencial, čeprav bomo nekatere "tečnobe" morda nazadnje ostale na Sky (če bo dostopen) ali pa naročili original vkolikor bomo ocenili da je vreden €. Za veliko večino SLO trga pa zna tole biti zanimivo. Sicer odvisno koliko posameznik spremlja zadeve. meni je praktično bolj bistveno tisto zadaj, kot sama dirka. A toliko me spet ne zanima, da bi po netu iskal podrobnosti in informacije pred vikendom. En tolko kot recimo da Sky v živo mi je vrh glave. Ujamem pa morda kakih 75-90% dirk v letu.
Sočiju se ponavadi zavestno odpovem tudi če sem doma, ker mi je totalno nezanimiv.