Yeah right.WRC?
Je pa res, da sem kak tovarniški WRC avto pa že kdaj tiščal naokoli . Ampak spet: ne te sedanje generacije, pa samo na makadamu, tako da po Alter kriterijih spet odpadem.
Yeah right.WRC?
ORF bo zatemnjen med dirko ...
Meni je pa to všeč in bom seveda dal soforumašu šanso, da se izkaže in ga ne bom vnaprej popljuval, pa tudi tako se mi zdi, da zna biti kar ok komentator, sploh glede na dosedanjo žalost.
Najbolj pa mi je všeč to, da bo, če bo dirka dolgočasna, kar roko na srce velikokrat najbrž bo, bo SJTV lahko komentiral v živo dogajanje na alterju in komentiral med prenosom teme, ki niso povezane s formulo!
edit: typo
Kaj je tv3 slučajno na dvb-t?
Kaj ima RTV s TV3?
Anyway, osebno sem zelo proti zatemnjevanju (geografsko omejeno prodajanje TV pravic bi v EU prepovedal), ampak pač bo (kolikor vem, vsi ostali, ki imajo F1, tudi). Načeloma je celo tako, da bi ORF tako ali tako vedno moral biti zatemnjen, ker nimajo pravic za SLO. Tudi, ko v SLO ni bilo nikogar. RTL takisto, itd ...
Ksz
Meni se zdi cisto ok, da bodo prenosi F1 v SLO. Kakega komentatorja si zelim? Z veliko tehnicnega znanja! Torej predstavljena dejstva morajo drzati in morajo biti aktualna. Tu prednjacijo Anglezi s to poglobljeno analizo.
Mihelica je na zadnje ko je komentiral totalno pofural cas, komentiral je povrsinsko in se vedno z istimi forami, kot pred x leti, ko je komentiral na Sloveniji. Povedal ni popolnoma nic v povezavi z aktualnimi zadevami, drkal pa skoz na Ferrarija in Schumija.
Alisic pa je imel malo vec stika s temi informacijami in pa veliko vec rumenega tiska, kar ni bilo slabo. Tezko je 2 uri razlagati samo o tehniki in mora biti tudi nekaj o drugih zadevah. Njegov problem je bil, da se je izgubil in prakticno ni vedel kaj komentira, pa ceprav je sedel na dirkaliscu, prakticno v prvi vrsti. Vcasih je zgledalo, kot, da gleda popolnoma drugo dirko.
Torej, veliko znanja o aktualni tehniki, nekaj rumenega tiska in bo slo. Pa cimmanj razpravljanja o tem, kdo je kriv za nesreco...