kolikor je razumeti, so ga, ali ju našli, itak je komentatorstvo hecna zadeva, poglej fuzbal, ko ti govori imena igralcev, ki so pri žogi in ti razlsga, kar oći same vidijoA v Sloveniji res ni strokovnjaka, ki bi komentiral F1? Sej ne rabi turista spilat, na vse dirke hodit in rumeni tisk poznat. Lahko komentira iz studia.
Samo ocitni v Sloveniji res nimamo kompetentne osebe za tole.
Namigujem bolj na to:
Uporabnik SJTV1 je napisal:
Nimajo dost dnarja zame. Že POP TV je obupal pred leti
Zdaj pa namesto nadležnega Mirana bedasti Mihelič. Jebalo ga zaspano govorjenje...
Samo driska je tudi upgrade glede na drisko + kozlanje, pa to še ne pomeni, da je OK.
Očitno bom še naprej ignoriral F1.
Sem na hitro pogledal, ko sem vstal. Komentatorja dolgocajtna za popizdit, Mihelič spet klatil čudne, dirke čisti dolgčas.
Imam preveč dela v življenju, da bi še 18 ali kolk vikendov žrtvoval za službo. Ja, OK, za eno odfukano cifro, ampak te še kje drugje, ne le v SLO ne bi dobil. Pa še če bi, bi me na Alterju kurcali. Tako da bi morala bit resno visoka cifra.
Moja cena je taka in taka, če sprejmejo, OK, drugače pač nič. Tam sta kolega potem oddelala za en drobiž, tule je verjetno podobno. Čai, ko sem stvari počel za "čast in slavo", so daleč mimo. Poleg tega že en 2 leti čisto preslabo spremljam F1, da bi sploh lahko kvaliteto odddelal. Tako da tudi po tej plati ne bi bil OK.
ORF bo zatemnjen med dirko ...verjetno bo tekma uničena z reklamami kot na fopu, tako da nam spet orf ostane
počakajmo 100 dni , da vidimo, kako se bo prijelo
Verjetno ne veš, da sem se s formulo 1 ukvarjal še, ko je Mihelič na RTVSLO komenitiral. Celo en skoraj cel prenos sem takrat namesto njega odkomentiral. In jo stalno spremljam. Sicer je bila kaka sezona, ko večine dirk nisem gledal, ampak gledanje prenosov itak ni edini način, da spremljaš šport ... Analize dogajanja (predvsem na Autosportu, še posebej pa vse od Piole) sem vedno redno bral, recimo. V resnici veliko bolj zanimivo od samega prenosa.Malo sem skepticen. SJTV1 se spozna na betonske ograje, prometne kazni, varno voznjo, hitro voznjo, driftanje... Zdaj pa se na F1. .
ORF bo zatemnjen med dirko ...
A to je RTV Slo dosegel, da bo sploh kdo TV3 gledal?
ORF bo zatemnjen med dirko ...
Verjetno ne veš, da sem se s formulo 1 ukvarjal še, ko je Mihelič na RTVSLO komenitiral. Celo en skoraj cel prenos sem takrat namesto njega odkomentiral. In jo stalno spremljam. Sicer je bila kaka sezona, ko večine dirk nisem gledal, ampak gledanje prenosov itak ni edini način, da spremljaš šport ... Analize dogajanja (predvsem na Autosportu, še posebej pa vse od Piole) sem vedno redno bral, recimo. V resnici veliko bolj zanimivo od samega prenosa.
Sicer pa: saj ne bom sam, kaj ste se samo vame zapičili. Bo Andraž zraven, ki ima v F1 še večjo kilometrino od mene.
za Alter kriterije bi skoraj moral kakšno dirko odvozit
Tole si pa v piko zadel. Ker sem v življenju peljal le nekaj dirk, pa nobena ni bila v F1, sem seveda skrajno nesposoben za komentirat F1. Jebiga.