I
se mu je Seb danes prikljucil v protestuHamilton se s tem še naprej ne strinja. »To je tako nepomembno, nakit nosim 16 let, nosnega pirsinga ne morem niti odstraniti. Ne zdi se mi niti potrebno razpravljati o tem.«
V vsakem primeru bo Lewis Hamilton o tem govoril z novim šefom FIA, Mohamedom bin Sulajemom.
FIA je trdno odločena, da dirkači z nakitom ne bodo nastopili.
»Če me bodo ustavili, pa naj, imamo rezervne dirkače,« je povedal Hamilton. Na tiskovni konferenci je jasno razkril svoj stav, tako da je nosil več verižic, zapestnic in celo ur.
Dost so popularni ti medicinski razlogi za izkrivljanje pravil...Loool?
Hamilton gets medical exemption for non-removable piercings
Lewis Hamilton previously lashed out harshly at the FIA, whose new race directors Niels Wittich and Eduardo Freitas have decided to enforce the rules regarding the wearing of jewelry and piercings. However, it looks like the Mercedes driver will have to comply with the rule.www.gpblog.com
Pravilo obstaja že zelo dolgo. Tudi tako obstaja veliko pravil v vsaki panogi, ki se jih mora upoštevat, da lahko sodeluješ/tekmuješ. Seveda si lahko proti in pač ne tekmuješ, problem rešen.Jaz na njegovem mestu tudi nebu jeb.al sistema. 16 let je bilo ok zdaj pa se je enemu dvignilo. Bojkot. Btk. Prvak tak ne more več bit letos, ostalo pa ni važno.
Drugače pa. Maxiv volan. Oni zasukal kolesa pa ravno. Češ ni hidravlike... Čudno.