Explorer password

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Lep pozdrav!

Na eni spletni strani imam uporabnisko ime in geslo ki mi ga je shranilo avtomaticno in mi ga vedno ko vpisem uporabnisko ime mi tudi butne notr password. A obstaja kaksen program da jaz pogledam kaksen password imam?

lp

Matej

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
V firefoxu.. greš pod Tools/Options/Security/Saved Passwords ter tam klikneš Show Passwords
potem ti pa pokaže vsa gesla ki jih imaš ter naslove

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Lep pozdrav!

Na eni spletni strani imam uporabnisko ime in geslo ki mi ga je shranilo avtomaticno in mi ga vedno ko vpisem uporabnisko ime mi tudi butne notr password. A obstaja kaksen program da jaz pogledam kaksen password imam?

lp

Matej

če ti ga vedno butne vn, zakaj bi potem hotu ugotavljat kakšno je?
confused-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Lep pozdrav!

lp

Matej

če ti ga vedno butne vn, zakaj bi potem hotu ugotavljat kakšno je?
confused-1.gif

še en nategun in mi mu pomagamo!
cheer.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
hm... j.ga predobra duša.... samo uporablja ie..
Sam imam geslo shranjeno samo na takih zadevah ki mi niso nevem kako pomembna(p2p strani, neki tuji forumi)
Kak ebay,paypal ipd se pa ne upam.. ker nikoli neveš kdaj kdo kaj klikne in po možnosti naroči kako stvar.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zamisli se nad tvojim vprašanjem nekaj rabiš kar si ali nisi naredil sam in sedaj ne veš gesla!
bonk.gif
Zapomnil si ga je računalnik torej ne rabiš kaj dirat!

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Potem si me pa narobe razumel. Jaz bi se vseeno rad videl kakseno geslo sem si dal.