Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik blackman pravi:
Točno, manjka še Sani namesto tamalega Lorbka in Milič namesto Jagodnika in je raprezentanca kompletna (no Jagodnik je lahko na klopi
grin1.gif
)

Ne vem, nekako se mi ne zdi več borben, kot je bil včasih. Žal, podobno kot Udrih.

Mogoče se motim.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Mi lahko razložiš, kako so kar naenkrat uspeli zmagati tekmo, če pa je bil izgovor dneva po tekmi z Nemci, da so "pač bili utrujeni, ker so že včeraj imeli težko tekmo".

Nezrela in razvajena mularija - ko so skopčili, da jih bo narod doma natolkel na kol, če izgubijo tudi danes, so pa spet začeli igrati. Kljub vsem psihičnim oviram in fizični utrujenosti.

A niso mogli to narediti dva dni nazaj?

Kakšen Smiljan Mori. Oni rabijo enega starega srbskega generala, ki bi jim jeb.al mater za zajtrk, kosilo in večerjo. Pipan to sigurno ni.

(če sem kakšnega ljubitelja košarke s tem zelo prizadela, se opravičujem. Nič osebnega, samo piz.di me vse skupaj).

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Sem kar slabe volje, ker nisem gledal košarke.
frown-1.gif

Čestitke našim za zmago!

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
mas prav, je pa zanimiv kako so kolegi bili napaljeni da so kao hrvati raje izgubili eno tekmo(prcanje cel dan na to temo) da se izognejo sloveniji,na koncu pa.....
nahrung002.gif

haha

In kako vlogo igra to 1 mesto razlike.

Če pogledamo dejstva da je pač sistem bil naklonjen hrčkom.

H 3 zmage
S 6 zmag

sej se bomo vidli na kvalifikacijah.

v svoj podpis si pa lahko dodaš prenapihjen

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Sistem je enak za vse.

Tako da...
frown-1.gif

Dejstvo je tako da je pač res biu naklonjen njim. Na SP bo lahko nam, francozom al pa magar pakistancom

Ne me smejat.
Kakšen sistem je pa lahko naklonjen nam?

Res mi ni jasno, kako ste nekateri zadovoljni z rezultatom naših. Res je glede medalj enako ali si četrti ali sedmi, ne pa tudi glede celotnega vtisa. Če bi premagali Grke in potem izgubili s Španci in Litvo, bi bil vtis precej boljši. Se strinjaš?
Predvsem glede nadaljevanja kvalifikacij za OI. Vsi bi vedeli, da smo mi četrti na EP, tudi samozavest igralcev bi bila višja.

Tako pa cel svet ve, da smo seronje.

In Pipan sploh ne razmišlja o odstopu, ker smo dosegli cilj.
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Jaz sem zadovoljen z nastopi naših. Škoda da so se usrali potem ko so Grke imeli na kolenih, Nemci so pa izkoristili verjetno to da so bili po tem porazu povsem na tleh. Kaj zato, v predtekmovanju so pa Francijo in Italijo pokončali v zadnjih trenutkih. Je pa pač malo glup sistem, Hrvati so 6. pa majo 6 porazov in samo 3 zmage.

In zakaj bi naj razmišljal? da bo kaki Subotič prišel do 10. mesta? To ali si 4. ali 7. se pa čez 10 let ne bo več vedelo, ampak samo zmagovalec prvenstva

Evo kot prvi bom pa čestital Rusom, končno so se vrnili na velika vrata, kak so celo tekmo lovili Špance, neverjetno. Zanimivo, odločil je pa američan, kdo bi si mislil 15- 20 let nazaj
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Mene je zmaga Rusije presenetila. A zmagali so zasluženo. Španci so izsilili vsaj štiri osebne napake Rusov v napadu, pa sploh ni bilo osnove za to. Obnašajo se kot fuzbalerji.
evil.gif
Zaradi tega sem vesel ruske zmage.

Konec koncev je odločila sreča. Holdnu se je žoga skotalila v koš, Gasolu je skočila ven.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Rusija, Rusija ...
cheer.gif

Tud sodniki jim niso mogli pomagat do zmage.

Statistika špancev: met za dve točki 7/35
bonk.gif
Je bilo pa trojk zato okol 15.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik blackman pravi:
Točno, manjka še Sani namesto tamalega Lorbka in Milič namesto Jagodnika in je raprezentanca kompletna (no Jagodnik je lahko na klopi
grin1.gif
)

Ne vem, nekako se mi ne zdi več borben, kot je bil včasih. Žal, podobno kot Udrih.

Mogoče se motim.

Udrih nikoli ni bil borben. On je štajerski seljo z ogromnim talentom, pa namesto treninga raje hodi zvečer ven. Tako kot je on na hitro zapravil težko pridobljeno zaupanje trenerja (Popovich), ne vem če je še kdo. Škoda ga je.