Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja men so te tožbe tudi tako banalno smešne, da ne vem kaj naj si mislim. Že sama tožba, da je Tab 10.1 preveč podoben Ipad2 mi je bila mimosunek. Kaj hudiča pa imaš tle za naredit? Pač ekran in zaobliš vogale in že fašeš tožbo
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Windows mobile uporabniki se najbrž še spomnijo odličnega programa SPB mobile shell: http://spb.com/pocketpc-software/mobileshell/
Če bi ta ruska firma SPB Software House, ki je naredila to zadevo že leta (2001-2003) patentirala vse lastnosti njihovega programa bi lahko apple in google samo še kamen in kredo prodajala.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja men so te tožbe tudi tako banalno smešne, da ne vem kaj naj si mislim. Že sama tožba, da je Tab 10.1 preveč podoben Ipad2 mi je bila mimosunek. Kaj hudiča pa imaš tle za naredit? Pač ekran in zaobliš vogale in že fašeš tožbo
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Je pa zanimivo, da pred iPadom nihče ni delal tablic takšne oblike. Pa tudi v barvni paleti je precej barvnih odtenkov.
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Nima widgetov.
Nime več home screenov.
Nima "drag to trash".
Nima 3d carusel.
Nima ostalih 3d efektov.
Vse kaj je podobno so ikonce v launchbaru, kar pa ima desktop OSX že od začetka.