Eurošola

iceman47

Pripravnik
29. jan 2008
194
0
16
89
dežela leda, brrrrrrrrrrr
Dost njenih fotk mamo ja
grin1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
offtopic.gif

10.gif

(uporabita PM ali pa odprita novo temo, seveda ne v tem podforumu)

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
PiLLLe, a se ti je una že kej oglasla? Js še zmer čakam na informacije kljub vsemu
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
no, pa še en pogled na izbiro gimnazije-če bi danes še enkrat izbirala, na katero gimnazijo naj grem, bi izbrala poljane. Dobrih 10 let nazaj sem razmišljala malce drugače in sem pred sabo vidla več al manj sam bežigrajsko, ker so tja pač hodili odličnjaki in ker je imela bežigrajska najboljše maturitetne rezultate. Ampak...sej s tem, da te res dobro pripravijo na maturo ipd je vse ok, matura je bla za večino mala malca, ampak folk tm...ja, to je pa drugačna zgodba. Sploh če, tko kot jst
smirk-1.gif

Sej...ne da bi mela na gimnazijo kaj slabih spominov...smo se mel čist fajn, ampak pomoje bi blo še bolje, če ne bi šla v kvazi top of the pops gimnazijo, ampak recimo na poljane, ki te na maturo vseeno dobro pripravi, imaš pa okoli sebe še koga drugega kot samo geeke
smirk-1.gif

LuKi1

Zelenc'
10. feb 2008
2
0
1
Jst sm hodu na Eurosolo, sola je ql, vecina folka je res razvajenih
grin1.gif

Viktorija je res v najemu, sedaj jo ima Mile
smile-1.gif

Dejte se men na PM slike ker me zanima, mogoce je moj letnik

LuKi1

Zelenc'
10. feb 2008
2
0
1
Glej stvar je taka...Jaz sem bil v razredu v katerega so prisli vsi iz drugih sol(Gimnazij)...Nas razred je bil recimo temu normalen, saj smo bili vajeni ucenja in discipline iz ostalih sol
smile-1.gif
Profesorji vecinoma ucijo tudi na drugih gimnazijah in so kvalitetni...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ena šansa je še, da jo da na Škofijsko klasično...

A ne bi ženska počas začela razmišljat, da jo da med normaln folk... kje bodo v razredu luftarji, geeki, čudni in normalni. Te plačljive zadeve ponavad folk preveč izolirajo od realnega sveta.

Sicer pa kaj ma že v osnovi mama za odločat kam bo šla hčerka? Naj se sama odloči kam bi se najraje vpisala, starši pa naj čim manj mešajo lastne interese notri. Če bo šla tamala tja, kjer misli da je zanjo najbolje se bo tam verjetno tud najbolš počutla. Men so tud v osnovni šoli pral možgane pa staršem nalagal da naj se aje kam drugam vpišem... no na srečo tega pranja možganov nisem biu deležen tud doma in mi tud malo ni žal glede mojo odločitev.

Nazadnje urejeno:

mish

Pripravnik
18. avg 2007
181
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik LuKi1 pravi: Profesorji vecinoma ucijo tudi na drugih gimnazijah in so kvalitetni...

No - no, so bili tudi takšni ki še diplome niso naredili in tudi na splošno popolnoma nesposobni za učenje. Dosti zgovorno je tudi dejstvo, da so mojemu sošolcu po končani maturi ponudili na EŠ delo kot 'učitelju' angleščine - ker je pač 'native speaker'. In tudi od profesorjev osebno sem (po končani maturi) izvedel, da izplačilo plač ni preveč samoumevno na tej šoli ipd. Skratka plačkarstvo totalno (s strani vodstva). Pa nekaj sem slišal, da se je pred kratkim zgodil pretep ravnateljica-učiteljica ali nekaj takšnega. Skratka niti v sanjah se nebi ponovno vpisal tja.

Nazadnje urejeno: