Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Ladies washroom
http://www.siol.net/sportal/kosarka/ep2013/novice/2013/08/plesna_skupina_ladies.aspx
Se mi zdijo vseen zmajčice bolj prikupne...
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Ladies washroom
http://www.siol.net/sportal/kosarka/ep2013/novice/2013/08/plesna_skupina_ladies.aspx
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
Hvala za nasvet. Sem že sporočil na KZS in bom tudi organizatorjem.
Tudi po zagotovilih organizatorjev v dvorani naj bi se trudili stvari porihtati, a je težava da nimajo celostne slike in imajo premalo ljudi, ki se s tem ukvarjajo. Upam, da jim bo ratalo, ker časa je malo.
Varnostniki so tam da skrbijo za varnost, drugi pa, da sprejmejo obiskovalce in jih usmerijo. Tega v tem primeru ni bilo. Navodila, da ne spuščajo invalidov na edino dvigalo, ki jim omogoča dostop do dvorane ali zgornje ploščadi iz garaž vsekakor niso dobili. Težava je v logičnem razmišljanju in pomanjkanju samoiniciativnosti ter kompetenc. Ponavadi če nekaj ne veš ali se ti ne zdi logično vprašaš, sploh če je na kupu 10+ ljudi, ki so zadolženi za sprejem obiskovalcev. Vsaj en izmed njih bi lahko vprašal ali pa bi moral imeti možnost da se odloči.Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Varnostniki in vsi ostali imajo svoja navodila. A če tebi npr. da kdo v službi navodilo da tega in tega ne smeš storiti boš to storil?
Nam je danes v KP varnostnik težil, da ne smemo skozi ena vrata, pa čeprav smo imeli akreditacijo in tisto št. s katero bi lahko šli skozi tista vrata. Pač navodila so taka in to je to. Vsak bi rad nekaj imel in potem ko pride do problemov bo pa kriv kdo?
Verjamem, da je težko, ampak tudi oni morajo skrbet zase in za svojo kožo, da bodo še imeli službo ter pomagali svojcem doma.
Kar se tiče spremljevalca...spremljevalec mora kupiti karto (kolikor vem) in mislim da ob tem dobi tudi sedež s št. in vrsto napisano. Sem videl že kar nekaj invalidov po tekmah UOL npr, pa mislim da niso imeli spremljevalci nič sedežev dodatnih. Vsaj videl jih nisem.
Citat:
na Gorenjskem vseh šest reprezentanc nameščenih v istem hotelu.