Eurobasket 2013

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Lepo je poownal, všeč mi je, kako gre vedno na zabijanje, ne pa neko polaganje pusič style, kot ima navado večino ostalih igralcev...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mogoče bodo "povabljeni"
wink-1.gif

Ne.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Važn, da se je zoki (pa ne dragiæ) spet nastavljal

Važn da ti vtakneš politiko v vse. Si opazil tudi Pahorja na tekmah? Pa Bratovškovo na otvoritvo? So vam levaki tudi prvenstvo sunili?

Vsaj tuki pa res ne vidim politike zraven. So lahko samo vzor kako naj bi skupaj kaj naredil.

Drugače pa je prvenstvo za mene uspešno. Rezultat je dober, sicer z malo slabega okusa. Izgubili so praktično eno pomembno tekmo pa še to po podaljških. Proti Franciji pa je bil rezultat realen.
Upam da na svetovnem zaigra še Boki, postavijo novega trenerja za daljše obdobje, ki bo počasi pripravil menjavo generacije.
Jaka Lakoviču pa lahko rečemo samo HVALA. Je vzor kako se nosi državni dres. Meni bo ostal v spominu njegov nastop v Litvi, kjer je igral celo prvenstvo po 35 min in še najmanj jambral.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
No pa če sem že polfinala napovedal, pa dam še za današnji tekmi

SPOILER ALERT
evil.gif

Litva premaga Francijo
Španija premaga Hrvaško

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ne, ne dojamem, zakaj se politiku tako zelo mudi skakati na parket na športni prireditvi. Oziroma lažem, zelo dobro dojamem, ti pa pač ne. Zato te je tako lahko striči.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Pa niti centa nas ni stala, ne smao to, vsako leto ljubljančanoim prinese 50 milijonov evrov dobička, pa še čudovito akustiko ima.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
a si res tok opran da nisi dojel da je tema o košarki in ne o politikih? Mi zgledaš kot ovca z enim naštimanim programom.
To je moj zadnji post v tej temi, ki se ne tiče basketa.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
off t
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
a si res tok opran da nisi dojel da je tema o košarki in ne o politikih?
Jao kako so eni zaljubljeni v naše trenutno vodstvo - da ne vidijo gozda zaradi dreves - saj mogoče pa bi videli če bi bil namest Pahorja Zver in namesto Lenke Janez.
on t. nimam kaj pojma o košarki ampak rad pogledam kako dobro igro - in teh naša reprezentanca ni pokazala kej veliko. Vrstni red je do sedaj realen na prikazano igro edino hrčki si ne zaslužijo na prej prikazane igre več od 8 mesta.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
res je nimaš kaj dosti pojma o basketu. Igra naših je bila dobra. Ne poslušaj novinarjev. Od cele ekipe so Gogi, Boki in Begiæ igrali za klub. Ostali so imeli obrobne vloge ali pa so igrali za klube, ki so daleč od top. Ravno ti igralci so dodali tisto dodano vrednost (Zoran, Vidmar, Muriæ, Lorbek). če bi dobili Hrvate bi danes navijali za medaljo. Ampak stavek se je začel s ČE.
Za politiko pa odprite drugo temo če želite nadaljevati.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Zoranu Jankoviæu še enkret hvala za prelepo dvorano, zaradi katere smo lahko gostili ta EP. Končni vrstni red pa:
1.ni pomembno
2.ni pomembno
3.Španija
4.Hrvaška (pomembno)
hysterical-1.gif

5.Slovenija

Nazadnje urejeno:

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Da ne bo pomote. Dvorana je pohvale vredna in kapo dol... Samo škoda ker naš najboljši meneđer ni izpeljal projekta do konca, ku bi v tem času lahko trgovski center zelo dobro služil... Organizacija samega dogodka pa je tudi pohvale vredna. No, je pa bilo to prvo prvenstvo ki je imelo včeraj dve maskoti Lipka in Župka
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Da ne bo pomote. Dvorana je pohvale vredna in kapo dol... Samo škoda ker naš najboljši meneđer ni izpeljal projekta do konca, ku bi v tem času lahko trgovski center zelo dobro služil... Organizacija samega dogodka pa je tudi pohvale vredna. No, je pa bilo to prvo prvenstvo ki je imelo včeraj dve maskoti Lipka in Župka
smile-1.gif

Iz zgornjega ringa se ne vidi celega igrišča, če folk stoji... Za boljši pregled bi moral biti zgornji ring bistveno bolj strm.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Sem bil tudi na zgornjem ringu in sem videl ok. Res pa je, da smo pa vsi stali... Itak smo bli pa vse tekme na nogah
smile-1.gif