Eurobasket 2013

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Mogoče pa je problem v glavah igralcev, oz nasplošno v glavah slovencev. Če tu not ne štima, noben trener ne bo pomagal, če se bodo začela trest kolena pred pritiskom.

To je že postal neke vrste prepoznaven znak slovenskih ekip, v različnih športih, psihični kolapsi.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Kakorkoli obrneš za vse so krivi hrčki
evil.gif

Če bi mi premagali hrčke v 1. delu, potem bi imeli točko več v 2. delu, če bi Grkom uspel zadnji met v rednem delu in bi premagali hrčke(tudi to nebi bilo nujno potrebno, saj bi še vedno mi imeli zmago več in bi bili pred hrčki, če bi mi potem premagali Fince, bi potem mi dobili Ukrajince v četrtfinalu. Če bi jih mi potem premagali, bi šli v polfinale
cheer.gif

Tako da ja, hrčki so krivi za vse
evil.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kako bo pa tvoja postava igrala v obrambi????
2 centra, Slokar ki je 4 + 3 beka. Krila bi bežala na vsakem koraku.
Za probat je samo ne v 1/4 finalu.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Morda pa je 'problem' v tem, da je doseg naše reprezentance cca 6. mesto v Evropi in okoli 10. mesta na SP. Kar niti ni slabo za tako majhno državo.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Parker lahko...pa je nasul 27 pik in na koncu izgledal, da lahko teče še en maraton.

To je pa razlika med največjimi in ostalimi. Pa ne samo igralcev tudi celotne ekipe in predvsem celotnega strokovnega štaba.
Tudi Gogi ni bil samo fizično ubit. Ampak največji problem je v glavi. Jaz sem imel bol občutek, da ni prenesel, da ne zmore. Potem začel solirati namesto podajati.
Pa ne me razumeti kot da ga pluvam. Še vedno je daleč najboljši naš igralec. Na tej tekmi pač ni imel dan, manjave zanj pa itak vsaj v napadu ni in je verjetno še dolgo nebo.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Za uvrstitev na svetovno morajo biti med 7??
Če s Srbi izgubijo imajo še eno prioložnost?

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:

Za uvrstitev na SP moraš biti med 6 na EP. Prvak je avtomatsko uvrščen (Španija) in ker je Španije med top 4, je potrebno biti najmanj 7.
smile-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:

Za uvrstitev na SP moraš biti med 6 na EP. Prvak je avtomatsko uvrščen (Španija) in ker je Španije med top 4, je potrebno biti najmanj 7.
smile-1.gif

Prvak ali domačin? Pomoje prej domačin, glede na to, da je bil 2010 v Turčiji prvak US&A.

Edit:

Host nation 1 berth
2012 Summer Olympics: 12 teams competing for 1 berth, removed from that country's FIBA zone
FIBA Asia: 15 teams competing for 3 berths
FIBA Oceania: 2 teams competing for 2 berths
FIBA Africa: 16 teams competing for 3 berths
FIBA Americas: 10 teams competing for 4 berths
FIBA Europe: 24 teams competing for 6 berths
Wild card: 4 berths

Skratka morajo biti med 7, oz. upati na wild card, ki pa so pomoje "že podeljeni" Nemčiji, Rusiji, Turčiji in Grčiji.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Upam da ne!!! Think pozitiv!

Saj to, kar jaz mislim, ali mi vsi tu, nima popolnoma nobene veze s tem, kako bo potekala tekma. Fantje imajo svoje glave.

Zato pa sem bolj prepričan, da bo poraz, ker so enostavno na tleh, in ko so na tleh...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:

Zato pa sem bolj prepričan, da bo poraz, ker so enostavno na tleh, in ko so na tleh...

... premagajo Italjane in Grke?

Edino kar je znano, da jih bo alter spluval
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Jaz ne pljuvem, ker sem realen o zmožnostih. Premagajo lahko vsakega ja, le s državami bivše juge imamo probleme, še posebaj s hrvati.

Ampak problem današnje tekme je včerajšnja tekma. Naši so imeli relativno težko tekmo, fizično in psihično, srbi so se hitro vdali in so tako manj povoženi. Plus to, da je javnost hotela medaljo, naši pa so popušili, torej so, ugibam, danes dokaj v slabem psihofizičnem stanju. Kar pa pri ekipnih športih pomeni skoraj več, kot tehnično znanje.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Krivi smo oz. so si sami! Prvi problem je bil tekma s Hrvati, ki smo oz. so jo zgubili! Drugi problem je trener ki živi 20 let v preteklosti! Hvala bogu se menda njegovo obdobje na KZS končuje...kolikor vem je bila pogodba za tri leta in letos se to tretje leto končuje oz. izteka! Samo naj pridejo na SP, potem pa naj pripeljejo ali nazaj Zdovca ali pa dajo kakemu mlademu SLOVENSKEMU trenerju priložnost!

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:

smile-1.gif

Prvak ali domačin? Pomoje prej domačin, glede na to, da je bil 2010 v Turčiji prvak US&A.

Edit:

Host nation 1 berth
2012 Summer Olympics: 12 teams competing for 1 berth, removed from that country's FIBA zone
FIBA Asia: 15 teams competing for 3 berths
FIBA Oceania: 2 teams competing for 2 berths
FIBA Africa: 16 teams competing for 3 berths
FIBA Americas: 10 teams competing for 4 berths
FIBA Europe: 24 teams competing for 6 berths
Wild card: 4 berths

Skratka morajo biti med 7, oz. upati na wild card, ki pa so pomoje "že podeljeni" Nemčiji, Rusiji, Turčiji in Grčiji.

Agree, sam v tem primeru( Španija) je tako eno in isto
evil.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Kakorkoli obrneš za vse so krivi hrčki
evil.gif

Če bi mi premagali hrčke v 1. delu, potem bi imeli točko več v 2. delu, če bi Grkom uspel zadnji met v rednem delu in bi premagali hrčke(tudi to nebi bilo nujno potrebno, saj bi še vedno mi imeli zmago več in bi bili pred hrčki, če bi mi potem premagali Fince, bi potem mi dobili Ukrajince v četrtfinalu. Če bi jih mi potem premagali, bi šli v polfinale
cheer.gif

Tako da ja, hrčki so krivi za vse
evil.gif

Oprosti ampak ti si kr.ten.
Dober, da imamo slovenci hrčkote, ki so krivi za vse naše poraze a ne?
Takšne privoščljivosti, kot smo jo pokazali mi, ko so hrčkoti izgubili s Španci, ....
uf-1.gif

Aja, hrčkoti po tisti tekmi niso izgubili nobene tekme za razliko od nas seveda
evil.gif
, pa naj še kdo reče da Finci in Poljaki ne štejejo. Vsaka zmaga šteje....
Sicer pa to ni slovenska reprezentanca, naštejte mi prave Slovence razen Lakoviča in Nachbarja (pa še tega po priimku ne bi dala med Slovence).
Toliko sem hotela napisat, ker oglašala se v tej temi ne bom več in me žalitve, ki bodo nedvomno prihajale na moj račun ne motijo.
smirk-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Samo v bistvu je smešno, igrali smo proti ekipi s 6 NBA-jevci, od tega 3 od Spursov, pa se menimo, kako to, da nismo zmagali.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:

Saj to, kar jaz mislim, ali mi vsi tu, nima popolnoma nobene veze s tem, kako bo potekala tekma. Fantje imajo svoje glave.

Srbi pa so na krilih tekme proti špancem a ne?
hysterical-1.gif

Pa stari ti si car.
hysterical-1.gif