Eurobasket 2013

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Tega Maljkoviæa tudi nikdar ne bom razumel. Pojma nimam, kaj hoče s postavo dosečt. Zakaj ni dal Joksimoviæa za vsaj 10 min na Parkerja v obrambo mi tud nikdar ne bo jasno, zdaj ko pa je 1 min do konca ga je dal pa v igro... Bedak nemaren. Upam, da ga na tiskovni odpustijo.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
aplauz.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Zal ne gremo naprej samo nimam jim kaj rect, fantje so se boril! Mogoce je Goran mal zbezlal samo lahko je pametovat iz kavca...

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Hehehe... Slovenija postavljena na realna tla. Ampak prepotentni slovenci smo spet mislili da smo najboljši in še enkrat se je pokazalo kam te pripelje precenjevanje samega sebe. Ampak slovenci tega ne bomo ugotovili.

Zdaj pa brat samozavestne komentarje celega dneva na rtvslo in prepričanja v zmago in se smejat :D

Nazadnje uredil moderator:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Francija ima rutino, mi pa naivni kot mladinci.

To je precej ja. Fizično so tu več kot je potrebno, psiha pa je daleč od tega pri večini. Pa trener, ki se niti slovenski ne trudi govorit. faker

Vse malenkosti naredijo celoto, ki je dobra ali pa ne. Gogi pa bo dal vse od sebe očitno Od enih drugih tega ni videt. Res vsaka mu čast. Če bo vse običajno
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

g.Dragiæ = ego in luzer
Lakovič = ..... ko je prišel, je takoj zajeb...

Ostali bedni večinoma.

Nekaj pa jim ni pustil igrati.

Drugače pa realna slika, tu smo, ma kaka kolajna, razen če bi bil žreb takšen, ki je nemogoč.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Ma dej, v rit se kusn pezde... Kako je lahko kritizirat a ne? Ce bi pa zmagal bi se pa slinu k polz najbrz... sami struckoti...

Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Hehehe... Slovenija postavljena na realna tla. Ampak prepotentni slovenci smo spet mislili da smo najboljši in še enkrat se je pokazalo kam te pripelje precenjevanje samega sebe. Ampak slovenci tega ne bomo ugotovili.

Zdaj pa brat samozavestne komentarje celega dneva na rtvslo in prepričanja v zmago in se smejat :D

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kaj je dans Božo počel z menjavami, ne bom nikdar razumel.
Najhitrejše 3 igralce je pustil zunaj. Z. Dragiča 2 in pol 3/4, Muriča 2,3,4 četrtino, najboljšega obrambnega prvenstva (za mene), ki bi se znesel nad Parkerjem, je pa dal igrat 1,79 sekunde.

Upam na kak sočen komentar NigelM-a glede tega.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
bi mogl mi tud kakšne etnične posebnosti izkoristit...

recimo kakšnega strojana v ekipo, da bi žoge "kradel"...

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kaj je dans Božo počel z menjavami, ne bom nikdar razumel.
Najhitrejše 3 igralce je pustil zunaj. Z. Dragiča 2 in pol 3/4, Muriča 2,3,4 četrtino, najboljšega obrambnega prvenstva (za mene), ki bi se znesel nad Parkerjem, je pa dal igrat 1,79 sekunde.

.

467716-post_slo.gif

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Čestitke našim za borbenost!

Se strinjam, da nosi odgovornost trener in napačna taktika (hitra igra in zaključevanje), ampak lahko je biti general po bitki.
Francozi so mirno speljali tekmo, ob pravem času vzeli odmore in umirili našo igro s prekinitvami.

Upam da jim rata jutri proti Srbiji.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Probal je, itak so nas mel nacitane. Drgac pa slabih ekip ni vec, ni nam steklo, prevec zicerjev smo falil (pa to ni Bozo kriv) pa mal zbezlal na koncu, jebiga. Naslednjic, upam da bo selektor kdo od tukaj, nekateri res obvladajo ;-)

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Božo danes ni uspel s svojimi (čudnimi) menjavami.

Lakovič pa toliko napak, da ni res.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Nočem bit pameten, sam že na začetku mi ni bilo jasno, zakaj ni Joksimoviča kot "flajštra" prilepil na Parkerja. Goran je pregorel v želji, vendar je bil marsikater njegov napad posiljen. VEM, da so dali fantje vse od sebe in čestitam jim je treba, vprašljive pa so poteze "strokovnega vodstva".
Zmanjkal nam je skok, ki nas je krasil na tekmah proti boljšim ekipam, vendar težko pričakuješ to, če Zorana držiš na klopi.