Eurobasket 2013

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Dej jamrač vtihn že.
Še v športu gnojiš s svojim jokcanjem
crazy1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
ksz

kako se kaj vidi iz rdečega ringa? Z mulcema 5 in 7 let bi si šel ogledat kako tekmo, recimo da bo na Italija-Hrvaška dobro navijanje, pa če se bolj malo vidi, se bojim, da se bosta hitro naveličala. Sam cene so res malo zasoljene, a to določa FIBA?

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ce je bila ze tekma Hrvaske zelo slabo obiskana, tu verjetno nihce ni pricakoval nekega navala
smirk-1.gif

Edit:
V bistvu zdajle gledam da je kar nekaj gledalcev. Glede na prejsno tekmo bi pricakoval, da jih bo manj.

Nazadnje urejeno:

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
http://www.rtvslo.si/sport/kos...317494#comments

Komentatorji, ki so se razpisali pod člankom, pa pišejo o škandalu brez primere, Slovenijo označujejo kot državo, ki ne pozna fair playa, državo lažnivcev in prevarantov. Spletni portal Corriere dello Sport govori o grdem presenečenju, ki ga je več kot tisoč navijačem pripravila Slovenija, portal Pianetabasket.com, ki povzema tiskane medije, pa končuje, da doslej kaj takega na prvenstvih tako velikega formata še ni bilo videti,

hehehe...in na koncu bo veliko hvaljenja tega prvenstva

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Za tekmo slovenije in italije je še na voljo 400 vstopnic, so rekli na rtv. Večina med njih prva kategorija

55€ hahaha 10% minimalca.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
http://www.rtvslo.si/sport/kos...317494#comments

Komentatorji, ki so se razpisali pod člankom, pa pišejo o škandalu brez primere, Slovenijo označujejo kot državo, ki ne pozna fair playa, državo lažnivcev in prevarantov. Spletni portal Corriere dello Sport govori o grdem presenečenju, ki ga je več kot tisoč navijačem pripravila Slovenija, portal Pianetabasket.com, ki povzema tiskane medije, pa končuje, da doslej kaj takega na prvenstvih tako velikega formata še ni bilo videti,

hehehe...in na koncu bo veliko hvaljenja tega prvenstva
In ti daš veliko na poročanje italijanskih časopisov?

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Tudi srbski in hrvaški častniki na veliko kritizirajo. Ampak verjetno smo mi spet bolj objektivni kot vse druge države...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Glej, roko na srce, za nek normalen sedež moraš kupit 4 kategorijo, ali pa drugo (tretja je brezvezna). 30€ za gledat špance in grke na tekmi, ki v resnici nič ne odloča, ali pa doma pred TVjem? Že za naše bom šel gledat kvečjemu četrtfinale/polfinale (finale je itak razprodan)

pro12245

Pripravnik
12. jan 2011
83
1
8
a se mogoče da izračunat v katerem četrtfinalu bodo igrali če pridejo naprej?
četrtek, 19. Sep 2013, 21:00
ali
Sreda, 18. Sep 2013, 21:00

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Zato pa lahko ti in ostali minimalci ostanete doma in jadotirate po internetu. Mislim pa, da v sloveniji ni problema najt 4000, al kolk je zicev, ki niso na minimalcu in lahko plačajo 55 evrov.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja se vidi, ko so sponzorski sedezi v prvih vrstah prazni in to na tekmah kjer nasi igrajo.

Se še komu zdi, da manjka temu prvenstvu nek pozitiven naboj, napetost? Meni se vse medlo zdi...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Zato pa lahko ti in ostali minimalci ostanete doma in jadotirate po internetu. Mislim pa, da v sloveniji ni problema najt 4000, al kolk je zicev, ki niso na minimalcu in lahko plačajo 55 evrov.

Lahko plačajo... to sploh ni problem. Tudi sam brez problema plačam karte v prvi vrsti do finala, ampak mene bolj price/performance jebe. V Celje sem šel, ker je manjša dvorana, ker mi je pbutec prodal karte 2. kategorije po 15€, ker sem vedel, da bo dobro vzdušje. Vem pa, da se iz zgornjega ringa v stožicah bolj slabo vidi, ker sem enkrat odbojko gledal. In zato se mi 55€ vseeno zdi veliko, ko pa mam doma v Full HD počasne posnetke, pa par kolegov in ne rabim 15 min do sekreta in novega hladnega piva.

Saj če pridejo naši do polfinala, bom skeširal pač kolkr bo karta, verjetno že za četrtfinale, ampak tega drugega kroga pač ne mislim (pre)plačat.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Sej ni treba, jaz tut ne bom. 55 so pač najdražje karte, prvi sektor. Drugi so cenejši in iz vseh se vidi ter da navijat. Bil sem na dosti basket tekmah, pa še vsakič zgoraj po streho in je bilo super. In če se da zaračunat 55 pa da bodo tekme vseeno razprodane, naj zaračunajo 55.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ma doma glejte to zalost, mors bit nor da to placas in po moznosti se kuris bencin.