Eurobasket 2013

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Žal nimam, še sam ne verjamem temu
wink-1.gif
Mogoče pa Kill verjame?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nepomemben poraz gor ali dol, takšna blamaža proti najslabši ekipi v skupini ni dopustna, sploh pa ne, ker gre za drugi zaporendi poraz. Glede na izkušnje s psihično pripravljenostjo naših igralcev, bo zdaj šlo samo navzdol, mene ne bi čudilo, če izgubijo še naslednje 3 tekme, kar pomeni, konec sanj o četrtfinalu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Revezi so zmatrani, hitro na en pircek pa bo. Luzerija

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Vedno se bom spraševal, če bi mi že imeli kakšno medaljo, če bi vsaj eno EP odigrali v najmočnejši postavi, kar nismo nikoli. vedno je nekdo manjkal, ponavadi pa dva.

Predstavljajte si ekipo par let nazaj...Smodiš, Nachbar, Beno Udrih, Erazem Lorbek, Vujačič, Nesterovič, Lakovič plus ostali.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Vedno se bom spraševal, če bi mi že imeli kakšno medaljo, če bi vsaj eno EP odigrali v najmočnejši postavi, kar nismo nikoli. vedno je nekdo manjkal, ponavadi pa dva.

Predstavljajte si ekipo par let nazaj...Smodiš, Nachbar, Beno Udrih, Erazem Lorbek, Vujačič, Nesterovič, Lakovič plus ostali.

Imeli smo zlato generacijo, pa so na KZS-ju raje angažirali domače trenerje, namesto, da bi Tanjeviču konkretno plačali - obdobje 2002-2007 - na vsakem EP bi morali imeti medaljo. Ne se zgovarjati na odsotnosti, tudi druge reprezentance niso popolne.