EU časti tečaj varne vožnje na Vranskem

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Ni kaj za pretiravat, edina stvar na asfaltu je vožnja med stožci in pa polovica kroga, kjer ti odnaša zadnji/prednji konec. Poleg tega se skoraj vse zadeve odvijajo pri hitrostih, manjših od 50km/h. Ne vem, kaj se tok bojite, imate avte narejene iz kartona al kaj?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
jas grem naslednji teden, ampak mi bodo avto kar dali
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kdo se boji? Pravim, da ko folk dobi v roke tuj avto dela stale in bi rad te pobce videl kaj delajo z lastnimi koretami.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A kdo ve, kolikčna je točna vrednost te nagrade, da vem, koliko davka mi bodo vzeli pri dohodnini?

Pa vsi napišite datume, da bom gor vsaj koga virtualno poznal.
tongue-1.gif

5.7. - Pediater, Soulman

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
162eur

drugače pa če si osnovni član amzs maš 20% popusta,
če si član plus pa 50% popusta.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
KSZ... A ni imela tudi zavarovalnica Triglav neko subvencijo za tečaj varne vožnje?

ja za nek drobiž, poleg tega pa si izgubil "kazen" za mladega voznika, kar je praktično 20% bonusa

mimogrede - kako ta tečaj vpliva na moje kazenske pike? baje se 2 ali 3 črtajo? je treba to kam prijavit?

Mirage

Pripravnik
30. nov 2007
223
10
18
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
KSZ... A ni imela tudi zavarovalnica Triglav neko subvencijo za tečaj varne vožnje?

ja za nek drobiž, poleg tega pa si izgubil "kazen" za mladega voznika, kar je praktično 20% bonusa

mimogrede - kako ta tečaj vpliva na moje kazenske pike? baje se 2 ali 3 črtajo? je treba to kam prijavit?

Sem bil pred kratkim na tečaju varne vožnje in je padlo tudi to vprašanje. Rečeno nam je bilo, da je za brisanje točk čist drugačen tečaj. Mislim , da celo dvodnevni. Prvi dan so predavanja o varni vožnji drugi dan pa nekaj malega prakse. Manj kot na navadnem tečaju.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Mirage pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:

Sem bil pred kratkim na tečaju varne vožnje in je padlo tudi to vprašanje. Rečeno nam je bilo, da je za brisanje točk čist drugačen tečaj. Mislim , da celo dvodnevni. Prvi dan so predavanja o varni vožnji drugi dan pa nekaj malega prakse. Manj kot na navadnem tečaju.

jao.. krneki

no saj v bistvu jih imam "samo" 9, pač en prekršek

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz sem tudi prepozen, bo pač tolažilna... Drugač bi pa z veseljem pokuril Potenze050, čeprav kolikor vidim ni neki takega norega ta tečaj, bi blo pa fajn se z avtom zajebavat v kontroliranih okoliščinah....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ne mores gum skurit... ker so hitrosti nizke in gladka podlaga tam, kjer je simulirano spolzko cestisce ... Vsaj na zacetnem tecaju je tako. Pri nadaljevalnem pa so hitrosti malo visje, vendar spet to ni driftanje ali dirkanje...

Gre za tecaj varne voznje in ne tecaj za voznika dirkalnika
grims-1.gif