EU časti tečaj varne vožnje na Vranskem

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Nekateri niso za na cesto oz. bi morali večkrat dobit injekcijo energije in pameti. WTF je fora, da se za njim vozis 300m? Ena zenska v nasi skupini je bila cisto gotova. Spodnasanje zadka ma v 5 rundah ni niti enkrat sploh trznila z volanom.
smirk-1.gif

Preganjanje po poligonu je pa lustno, jest sem ga do konca stisal kolikor je dusa dala pa bi po filingu rekel, da sem bil na okol 90 na uro. Je pa res, da ce avto nima moci potem je vse skupaj brezzveze. Pri nizkih hitrosti vaja zgubi poanto za vecje se je treba pa potrudit. Tist golf njegov kar solidno potegne, semi zdi da je 1.4 turbac?

Adrenalin pa je zadeva pri vecjih hitrostih, se mi zdi, da obstaja video, kjer vadijo na bemflih ustavljanje na ograji itd. (samo to se mi zdi, da so solanja za instruktorje). Tole je za babice, ampak ok, vseeno poucno in ce bi vsak potegnil 20% ven bi bilo super.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Presvoh avto imas!
evil.gif
Resnica je pac, da je bi bilo bolj adrenalinsko v kolikor si mu lahko zelo za ritjo. Da pa ti to rata moras imet pa nafutran avto. Bi rekel, da kar je pod 130 je pogojno dovolj.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pri nas je imel TSI polota, drugi skupini je kazal z golfom 6ko, eni pa so bili na celodnevnem tečaju, pa je vozil tourana

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mi smo imel šestko.
Sem moral fajn navivat obrate da sem ga sledil. Jebiga. On spelje ko ti šele gledaš ali si se ustavil ali ne.
grin1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Saj pravim, rabil bi več, da bi ga spodobno lovil. Jeba je edino malo po klancu navzgor, ker ne ves kam zavije poligon.
grin1.gif
Sicer pa en tak intenziven tecaj bi rabil vsak v avtosoli pa se potem ponovitve na xy let. Sploh pa za dirkače, upokojence in nekatere ženske (da ne bom čist krivičen, ker kakšna se solidno odpelje, vsaj v naši grupi se je ena.)

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Meni je bilo super, predvsem tale "zasledovalna vožnja". Avto sem nagnal na 140 km/h in potem zaviranje na polno ... je kar dobro spucalo diske, ko sem parkiral se je lepo kadilo od njih.
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Za adrenalin spucat skočiš do Grobnika. Urca je cca. 70 EUR, pa gum ne imet preveč novih, ker jih tisti asfalt lepo popapca (no, odvisno od agresivnosti vožnje).
Boš imel adrenalina za nekaj časa dovolj.
cheer.gif

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ena zenska v nasi skupini je bila cisto gotova. Spodnasanje zadka ma v 5 rundah ni niti enkrat sploh trznila z volanom.
smirk-1.gif
Pa da bi vsaj v napacno smer.

Matr tista je bla pa res taprava. Pol je pa se rekla "jz res ne cutim v kero smer avto odnese"
uf-1.gif

Je blo pa kr kul tkrt
smile-1.gif