Ja. Ali dobimo Portugalce ali pa prvega iz skupine E, kjer pa imajo vsi štirje po 3 pike. Dvoboji pa bodo jutri.Bravo.
Zdej pa kaj Portugalska. Ta je že padla.
Že proti srbom je bil bolj "medel" na igrišču in potem izvemo, da so ga krči. Ne vem no, od čudežnega dečka SLo fucbala sem pričakoval VELIKO več!Nobeden ne omenja Šeškota... Mogoče ne vidim dobro, ampak se mi zdi, da se mu totalno ne da igrat.
Vem, da rabi žogo za igro, ampak ne opazim neke borbenosti.
No ja, proti angležem je težko biti realen in pristopit z bolj ambiciozno miselnostjo, kjer se vsaka napaka hitro kaznuje. To je bilo lepo lepo demonstrirano ob na srečo razveljavljenemu golu. Bolj napadalna igra bi pomenila večji riziko. V drugem polčasu, ko so otočani prestavili v višjo predstavo pa se je videla razlika na terenu, saj naši niso mogli/znali zadržati niti ene žoge o čimer priča tudi posest žoge. Mislim, da je bil to edini pravi in realno možen pristop za dosego cilja. Kapo dol!Tole včeraj je bilo težko gledljivo. V tekmo smo šli, "samo da ga ne dobimo" miselnostjo. Upam, da bo naslednja tekma bolj napadalna.
Ti bi verjetno tudi bil bolj "medel", če bi imel tako dolgo sezono brez počitkaŽe proti srbom je bil bolj "medel" na igrišču in potem izvemo, da so ga krči. Ne vem no, od čudežnega dečka SLo fucbala sem pričakoval VELIKO več!
Ja, zato pa so menjave. Včeraj se je izšlo, ne moreš pa na taki taktiki igrati v nedogled.Ti bi verjetno tudi bil bolj "medel", če bi imel tako dolgo sezono brez počitka
Enega takega čudežnika smo že zgubili ker mu je pač regeneracija in počitek več vreden kot igra za reprezentanco.Ti bi verjetno tudi bil bolj "medel", če bi imel tako dolgo sezono brez počitka
Razmišljam na glas... Sem prepričan, da neke "ticket spletne trgovine", ki jih potem preprodajajo po x5-x15.Za naslednjo tekmo smo dobili samo 6.000 vstopnic! Če bomo igrali v Munchnu, stadion ima kapaciteto 70.000. Kdo bo dobil ostale vstopnice???
NZS, Čefurin??? Za Slovenijo ali za lastne interese?Razmišljam na glas... Sem prepričan, da neke "ticket spletne trgovine", ki jih potem preprodajajo po x5-x15.
res zanimivo, glede na velikost stadiona bi rekel, da bi jih dobili vsaj tretjino..Za naslednjo tekmo smo dobili samo 6.000 vstopnic! Če bomo igrali v Munchnu, stadion ima kapaciteto 70.000. Kdo bo dobil ostale vstopnice???