EP v nogometu 2024

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Seveda jih nisem dobil Okoli mene pa skoraj vsi :mad::mad:.
Koliko razumem bo "dobitnik" kart moral obvezno vstopit na stadion z ostalimi. Jaz bi tudi kupil od nekoga samo ne upam tako tvegat.
Že na koncertu, kjer so bile personalizirane karte niso spuščali not. če ni bilo kupca kart zraven (videl na lastne oči na Ed Sheeranu na Dunaju).

Hotela imam sicer rezervriana od decembra v Munchnu in Stuttgartu v bližini stadionov. Počkama pa probam v tretjem krogu marca priti do kart.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.835
-425
113
jest tud nisem dobil... sem pa bral, da je mozno prodat karte preko uefa app...

a kdo kej ve, kdaj bojo karte slo- portugalska v prodaji? eventim nic ne najde, na NZS pa link k njim za nakup vstopnic....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.488
1.591
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Prvenstvo je vse bližje!!! Kdo gre?
Mi gremo z avtom na dve tekmi, z Dansko in s Srbijo, bazo bomo imeli kar v Munchnu. Bo kar pestro po moje tisti teden.... :cool: :nazdravje: :cheer:

22. jul 2007
13.385
1.646
113
124
vir;Dnevnik

Scenariji, da Slovenija napreduje v osmino finala​

Slovenija bi se zanesljivo uvrstila v osmino finala, če bo premagala Anglijo, saj bi zasedla prvo ali drugo mesto v skupini C s petimi točkami. Tudi remi lahko prinaša osmino finala, saj bi imela tri točke, a je dodaten pogoj, da na drugi tekmi skupine C Danska premaga Srbijo. Ob takšnem razpletu bi bila Slovenija na posebni lestvici tretjeuvrščenih reprezentanc s tremi točkami in izenačeno razliko v golih boljša od Madžarske s tremi točkami, a negativno razliko v golih 2:5 (minus tri) ter Hrvaške z dvema točkama.
Obstaja tudi teorija, da bi Slovenija ob minimalnem porazu z golom razlike napredovala le z dvema točkama. Za takšen scenarij bi Danska morala premagati Srbijo, ugodno bi se morali razplesti še tekmi v skupina F v sredo zvečer. Za Slovenijo je bil za napredovanje z dvema točkama neugoden razplet tekme v skupini A med Madžarsko in Škotsko, ko so si Madžari zmago z 1:0 priigrali v zadnjem napadu v 110. minuti in ugoden v skupini B med Italijo in Hrvaško, ko je Italija v zadnji, 98. minuti izid izenačila na 1:1. Naši južni sosedje so zbrali dve točki, a imajo negativno razliko v golih 3:6 (minus tri). Da bi Slovenija napredovala z dvema točkama, bi morala v skupini F Češka v zadnjem krogu v sredo izgubiti s Turčijo, Gruzija pa ne sme premagati Portugalske.
Prav lahko se zgodi, da bodo reprezentance imele enako število točko. Merila, če imajo ekipe enako število točk, ki določajo vrstni red, so naslednja: razlika v golih, doseženi goli, število zmag, nižje število točk na lestvici »fair play«, mesto na lestvici kvalifikacij za EP. Slovenija ima enak izkupiček kot Danska (oboji imajo po dve točki in razliko v zadetkih 2:2), a so Danci trenutno pred Slovenci, ker imajo manj točk na lestvici športnega obnašanja. Danci imajo štiri (štirje rumeni kartoni), Slovenija pet (pet rumenih kartonov, od tega je enega na klopi prejel pomočnik selektorja Milivoje Novaković.
Trenutni vrstni red tretjeuvrščenih reprezentanc: 1. Avstrija (skupina D) 3 točke (2 tekmi, razlika v golih 3:2), 2. Slovaška (E) 3 točke, (2 tekmi, 2:2), 3. Madžarska (A) 3 točke (3 tekme, 2:5), 4. Slovenija (C) 2 točki (2 tekmi, 2:2), 5. Hrvaška (B) 2 točki (3 tekme, 3:6), 6. Češka F 1 točka (2 tekmi, 2:3). x

mr_

Guru
20. sep 2007
9.345
2.711
113
Glede na videno, lahko pariramo Angležem.
Le skoncentrirano in brez velikih neumnosti.

• Všeč mi je
Reactions: Car

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.675
5.855
113
Zdaj spremljam prenos na HRT. Hrvati pravijo, da navijajo za Angleže. Zakaj že? Saj Hrvati so že na avtobusu na jug, ali se motim?

dax

Majstr
22. maj 2012
882
1.919
93
Niso še. Če nas ANG nabijejo z razliko več kot 3 gole, potem so HRV pred nami.