Enim ni do novega leta

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Ah dejno dej, za novo leto se pa lahko mal pregresis, pa pojes en velik kozarec majoneze..

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik dteam pravi:
A mi lahko en svetuje, kako prepričat nekoga, da gre žurat za novo leto. Če mi en reče, da mu je to za njega običajen dan, to za mene ni razlog za to, da ne gre takrat žurat. Razlog mora bit v čem drugem, ampak ne vem v čem
smile-1.gif
.

Si ga probal vprašat? Ker mi ga ne poznamo.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ti ga bos za silverstrovo z majonezo sral do jutra?

1 let je že odkar sem jo 100% izločil iz prehrane, zdej pač natepavam piščančji file, ribe-file, goveje pusto meso, skuta z banano, zelenjava, sadje, olivno olje....

Pa še ti dela zaj po vsem tem hidravlika, če me zastopiš
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ah dejno dej, za novo leto se pa lahko mal pregresis, pa pojes en velik kozarec majoneze..

Pa pohanga piščanca zraven
cheer.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
morda pa je fantič en tistih, ki jim paše se pustit prosit in prepričevat ... mi gredo taki še malo bolj na živce kot "posiljevalci" kam, kdaj in s kom moram it

nahrung002.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.134
-8.786
113
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:
morda pa je fantič en tistih, ki jim paše se pustit prosit in prepričevat ... mi gredo taki še malo bolj na živce kot "posiljevalci" kam, kdaj in s kom moram it

nahrung002.gif

Torej si ti tista, ki posiljuje?
confused-1.gif

Ker normalen osebek bo nekoga vprašal in nato pustil pri miru, če bo dobil negativen odgovor. Ne pa "dajmo mu še mal težit, gotovo se pusti prosit"

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:

nahrung002.gif

Torej si ti tista, ki posiljuje?
confused-1.gif

Ker normalen osebek bo nekoga vprašal in nato pustil pri miru, če bo dobil negativen odgovor. Ne pa "dajmo mu še mal težit, gotovo se pusti prosit"

13.gif

ne nisem! samo pravim, da obstaja možnost! ker obstajajo tudi taki ljudje. to pa še ne pomeni, da spadam med katerekoli od teh
stupid-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik dteam pravi:
A mi lahko en svetuje, kako prepričat nekoga, da gre žurat za novo leto. Če mi en reče, da mu je to za njega običajen dan, to za mene ni razlog za to, da ne gre takrat žurat. Razlog mora bit v čem drugem, ampak ne vem v čem
smile-1.gif
.

Mogoče pa ne bo sam, ampak pride kakšna ženska k njemu, pa noče povedat.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
1. Ima punco in bi bil raje z njo.

2. Ima plane za drugo žurko, ki je boljša od tvoje.

3. Enostavno ne da se mu.

Kakorkoli...prepričevat ga je BV. Predvidevam, da ti ni on edini s katerim si nameraval bi za novo leto.

Meni se tud ne gre ven to novo leto. Prav ne da se mi. Največ kar bi, bi kako manjšo privat žurko med res dobrimi kolegi, pa da zapijemo do jutra potem pa spat.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mogoče mu pa ni vaša družba všeč.
mogoče ima druge plane, pa noče vam povedat.
mogoče se mu pač res enostavno ne da na mrazu stat in se ljubčkat z vsako k mim pride.
mogoče mu samo ti nisi všeč.

drugače pa, zakaj ga silite? če gre na silo tja, je itak bz, ker bo potem samo slabo energijo posredoval na druge, in bo cela fešta ratala bedna. Če noče it, ok, pač noče it. če noče povedat zakaj, pa tud prav. in če sta res taka frenda, tega ne bi smel skrivat pred tabo... aja. a tvoja punca je že 100% zagotovila, da gre zraven?? da ne bo 30.12 hudo zbolela???

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik dteam pravi:
Enih odgovorov ne bom komentiral, ker so milo rečeno glupi. Star je 23. Tud jest nism nek ful hud žurer, ki more it obvezno vsak vikend vn, ampak za novo leto mi je pa bedno bit doma in ne razumem zakaj nekdo, ki ma možnost se it zabavat, je rajš doma
smile-1.gif
. Je pa to dobr prjatu in ne "kr en".

Kaj pa če nima €?
confused-1.gif

Jaz sem tudi mel možnost it v Aspen skijat preko novega leta, pa bom raje "doma", ker si takega dopusta zaenkrat nemorem
privoščit, oz. mi to ne pomeni toliko da bi spizdil 2 jurja v enem tednu za letalo in hotel + drinks, celo leto šparat pa pol polovico
tega stran vržt v enem tednu...

Druga varjanta pa je, da mogoče ima model zmenjeno kje s kom (kiro), pa bo mel kako privatno 1 na 1 žurko
smile-1.gif