Citat:
Uporabnik dteam pravi:
A mi lahko en svetuje, kako prepričat nekoga, da gre žurat za novo leto. Če mi en reče, da mu je to za njega običajen dan, to za mene ni razlog za to, da ne gre takrat žurat. Razlog mora bit v čem drugem, ampak ne vem v čem.
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ti ga bos za silverstrovo z majonezo sral do jutra?
1 let je že odkar sem jo 100% izločil iz prehrane, zdej pač natepavam piščančji file, ribe-file, goveje pusto meso, skuta z banano, zelenjava, sadje, olivno olje....
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ah dejno dej, za novo leto se pa lahko mal pregresis, pa pojes en velik kozarec majoneze..
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
1 let je že odkar sem jo 100% izločil iz prehrane, zdej pač natepavam piščančji file, ribe-file ,.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
1 let je že odkar sem jo 100% izločil iz prehrane, zdej pač natepavam piščančji file, ribe-file ,.
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:
morda pa je fantič en tistih, ki jim paše se pustit prosit in prepričevat ... mi gredo taki še malo bolj na živce kot "posiljevalci" kam, kdaj in s kom moram it
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:
morda pa je fantič en tistih, ki jim paše se pustit prosit in prepričevat ... mi gredo taki še malo bolj na živce kot "posiljevalci" kam, kdaj in s kom moram it
Torej si ti tista, ki posiljuje?
Ker normalen osebek bo nekoga vprašal in nato pustil pri miru, če bo dobil negativen odgovor. Ne pa "dajmo mu še mal težit, gotovo se pusti prosit"
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
V resnici ima povsem prav. Navaden dan je.
Citat:
Uporabnik dteam pravi:
A mi lahko en svetuje, kako prepričat nekoga, da gre žurat za novo leto. Če mi en reče, da mu je to za njega običajen dan, to za mene ni razlog za to, da ne gre takrat žurat. Razlog mora bit v čem drugem, ampak ne vem v čem.
Citat:
Uporabnik dteam pravi:
Enih odgovorov ne bom komentiral, ker so milo rečeno glupi. Star je 23. Tud jest nism nek ful hud žurer, ki more it obvezno vsak vikend vn, ampak za novo leto mi je pa bedno bit doma in ne razumem zakaj nekdo, ki ma možnost se it zabavat, je rajš doma. Je pa to dobr prjatu in ne "kr en".
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
V resnici ima povsem prav. Navaden dan je.
Pol smo že trije