Enim ni do novega leta

dteam

Zelenc'
23. avg 2008
24
0
1
A mi lahko en svetuje, kako prepričat nekoga, da gre žurat za novo leto. Če mi en reče, da mu je to za njega običajen dan, to za mene ni razlog za to, da ne gre takrat žurat. Razlog mora bit v čem drugem, ampak ne vem v čem
smile-1.gif
.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik dteam pravi:
A mi lahko en svetuje, kako prepričat nekoga, da gre žurat za novo leto. Če mi en reče, da mu je to za njega običajen dan, to za mene ni razlog za to, da ne gre takrat žurat. Razlog mora bit v čem drugem, ampak ne vem v čem
smile-1.gif
.

Verjetno je razlog v avtomobilizmu
smirk-1.gif

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Saj ni važno v čem, če se mu ne gre se mu pač ne gre. Ne vem zakaj bi ga ti moral prepričat. Kaj pa če bi on hotel prepričat tebe da je to čisto navaden dan?
grims-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.134
-8.786
113
Citat:
Uporabnik dteam pravi:
smile-1.gif
.

Smrdi ti iz ust, zato noče žurat s tabo, ker mu prepodiš vse punce.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
V resnici ima povsem prav. Navaden dan je.

Tudi meni se zdi to čisto navaden dan in niti pod točko razno se mi ne da na neke žurke.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Po mojem ni zaradi avtomobilizma.
Kaj pa, če prijatelju obljubiš, da ne boš mrtvo pijan in ga ne boš ponovno osmešil pred drugimi? Al' pa, če pošlješ kakšno fejst všečno punco/fanta (znajdi se malo), da ga prepriča namesto tebe.
Mogoče pa lahko tudi sprejmeš njegovo odločitev in greš z drugim best frendom vunte na silvestrovo...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Pozabil je napisat, koliko je star kolega, ali je star 15 ali 40.

dteam

Zelenc'
23. avg 2008
24
0
1
Enih odgovorov ne bom komentiral, ker so milo rečeno glupi. Star je 23. Tud jest nism nek ful hud žurer, ki more it obvezno vsak vikend vn, ampak za novo leto mi je pa bedno bit doma in ne razumem zakaj nekdo, ki ma možnost se it zabavat, je rajš doma
smile-1.gif
. Je pa to dobr prjatu in ne "kr en".

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Pa bod ti njemu bestič pa bod enkrat za spremembo z njem doma.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No meni je pa največja napaka nekoga nekam silit, če mu ni do tega.
Pri nas v družbi je vedno tako, 1-2x se vpraša, če je še vedno odg. "Ne", se nikogar nikamor ne sili.

In, če meni nekam ne paše it se tudi ne pustim prepričati.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Tako kot pravite.....če človeku ni, ga pusti........
smile-1.gif

....ker vem po sebi, kak so eni sitni, če rečeš, da kam neboš šel......potem še hočejo vedet zakaj ne greš in moraš razložit vse skupaj, če nimaš zadost tehntnega razloga, da negreš ti spet težijo itd
bonk.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Ne ni navaden dan. Žura pa naj vsak po svoje, kukr mu paše. Sam, da ne bo naslednji dan po avtomobilizmu stokal, kako se naj izogne kazni, zaradi alkohola.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ti ga bos za silverstrovo z majonezo sral do jutra?

1 let je že odkar sem jo 100% izločil iz prehrane, zdej pač natepavam piščančji file, ribe-file, goveje pusto meso, skuta z banano, zelenjava, sadje, olivno olje....