ena resna, življenjska

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
da so na tem forumu deci, vem. tko da vam, decom, prepovedujem sodelovanje v temi. vem, da patriot, sjtv, cbb, dentex, mx, notranjc..pa še kak se najde, veste kaj je kladivo, macola, pumpa, izvijač, štemarca..in vem d aznate dolit olje v avto, najdt fušerja, zategnt matico, zamenjat žarbnico..

me pa zanima kako je s temi..moškimi deli, pri ostali populaciji alterja. predvsem me zanima serija 27-33 let.

zakaj
zadnje čas eopazujem malo okoli in vidim, da so to sam mamini sinčki. ne zna nič anrest. nima sploh dveh levih rok. ne ve kaj je osnovni anmen kladiva, izvijača, kako se zamenja luster, bog ne daj pipa. 90% je tok hendikepiranih, da se ne znajo oblečt sami.

google znajo uporabt za dokumebntarce, alter, 24 ur, za kravato zavezat, najdt fušarja nikakor ne.

torej kje ste pebi brezroki..kok vas je tukaj

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zakaj bi rabil google za fušarja če imam alter?
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Veliko je takih z dvema levima, s takim si nimaš kaj pomagat. Sam strošek je.
grin1.gif

men se vse bolj zdi, da še dveh levih ni.

od začetka sem se temu smejal..zdej me...mal moti.
prvič sem takega kretena opazil na obali. je punco obmetaval z napihljivo zogo, pa glumim sefa..dej, dej vrz..a dej..sej en mores.macka vrze in ga prbijeke med oci, da s eje skor utopil.
vrhunec je bil danes na pumpi. zenska deca uci kako nej prever a so gume dost napihnjene. pa da men to baba nardi jo takoj posljem v zanzibar. da bi pa rabu tako pomoc..se pa odpeljem na zale in vlezem v krematorij

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Men se je prikradla ena z letališča. Bejba čaka prtljago in lovi kufre. Dec pa za njo, na prstkih, z visoko privzidgnjeno ritko lovi kufre s pogledom...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da so na tem forumu deci, vem. tko da vam, decom, prepovedujem sodelovanje v temi. vem, da patriot, sjtv, cbb, dentex, mx, notranjc..pa še kak se najde, veste kaj je kladivo, macola, pumpa, izvijač, štemarca..in vem d aznate dolit olje v avto, najdt fušerja, zategnt matico, zamenjat žarbnico..

Čaki mal, a ti zdej iščeš nekoga, ki ve in zna opisano zgoraj al iščeš nekoga, k ne zna in ne ve nič?
confused-1.gif

one zadeve vem kaj so, še šubler mi ni tuj, ne smao, da znam doliti olje, tudi tekočino za pranje stekla, fizičarja kao mojstra popoldanca bi tud najdu, sam da mi temu rečemo fušar ne fušer, razn če imaš kaj drugega v mislih, pol si me ownal...matico bi znal zategnit, žarnico tudi menjat, pa ne samo to, tudi svečke spucat oziroma menjat pri kosilnici in izvenkrmnem motorju..pa približno bi znal zgradit kamnito hišo, sam tako majhno, ne ravno kulle...pa še zimske gume oziroma kolesa ročno montiram na avto...zdej pa povej, al sem tr00 bad al sem lost?
confused-1.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.659
1.234
113
Celje
Citat:
Uporabnik softi pravi:

me pa zanima kako je s temi..moškimi deli, pri ostali populaciji alterja. predvsem me zanima serija 27-33 let.

zakaj
zadnje čas eopazujem malo okoli in vidim, da so to sam mamini sinčki. ne zna nič anrest. nima sploh dveh levih rok. ne ve kaj je osnovni anmen kladiva, izvijača, kako se zamenja luster, bog ne daj pipa. 90% je tok hendikepiranih, da se ne znajo oblečt sami.

google znajo uporabt za dokumebntarce, alter, 24 ur, za kravato zavezat, najdt fušarja nikakor ne.

torej kje ste pebi brezroki..kok vas je tukaj

Em.... sam tole imaš pa čist prav....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sej vem, da nimam pravoglasanja v tej temi pa vseeno;

Jaz recimo res neznam zamenjat pipe (ajde na yutubu bi kaj najdo pa pokopiral pa bi šlo),
znam pa najt modela, ki mi bo prišo popravit pipo, jaz mu bom pa vmes prodal mobitel, se zmenil
za tiste nalite gume ki še jih imam v dobrem pri vulkanizeru, tak da dejansko je obisk vodovodarja (ali random osebka)
meni profitabilna zadeva.

Stari forumaši se bote spomnili kaj sem jodlarom naredo v Sajersbergu.
evil.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ja, Softi, danes je že res redkost, da dobiš "normalnega" tipa.

Da mi dec ne zna žarnice zamenjat, al pa ojla pregledat na avtu...stene ravnat, poštrihat....
cry12bpy.gif
Fuj,...ga ne maram. Pa naj bo še tko lep in grajen. Neka osnova pa mora bit! Ravno tako velja pri ženskah. Mora znati osnove kuhanja in pospravljanja - ni pa rečeno, da bo to vedno ona počela.