A ves za tist pregovor- cesar se pametni sramujejo, s tistim se butli hvalijo..Pod mano se je take bannalo...
Popravljeno, da bo vsaj približno res......Pod mano se je take bannalo, če mi niso blili všeč, ostali vključno z mano smo pa lahko srali po forumu po mili volji.......
TI ? si bil modi? Ne me jebat. Reci da se zahebavateUglavnem več je blo reda....ti pa gattko (in še kdo) sta bla u banovcih....in forum je prec lažje dihal....
Uglavnem bil si vrhunski moderator, tak ki vodi z zgledom....Uglavnem več je blo reda....ti pa gattko (in še kdo) sta bla u banovcih....in forum je prec lažje dihal....
V bistvu je šlo zaradi tvojega ful retard moderiranja par dobrih ljudi stran. Ampak ti si kar govor to, če ti je lažje živet.Forum je bil definitivno mirnejši ko sta bla ti in gattko in vama podobni sralci pod ključem....
Edini "moderator" v zgodovini foruma, da ga je lastnik skenslal- odpustil zaradi čiste nesposobnosti..in on se še hvali, namesto, da bi si pokril ušesa in zlezel pod kamen-intelekt, da te sezuje res..retardinjo, da ga pri belem dnevu iščeš z lučjo, pa ga ne najdeš kar tako..V bistvu je šlo zaradi tvojega ful retard moderiranja par dobrih ljudi stran. Ampak ti si kar govor to, če ti je lažje živet.

Na žalost je bil..toliko časa si je želel funkcije in utrujal Mavericku, da mu jo je dal, seveda mu je pomagal bivši mod matejček..od takrat je pa forum šel samo navzdol..mali je imel Stevotov kompleks, torej, jaz sem dasa in vse vem, vi pa raja brez prava glasanja..težek buli + retardinho zapovrh...po nekaj časa in intervencijah je šef pa le končno videl, kam gre vseskupaj in ga je odstavil. Ampak, kot rečeno, od takrat je forum v buli in če recimo jazTI ? si bil modi? Ne me jebat. Reci da se zahebavate
Mali StevoNa žalost je bil..toliko časa si je želel funkcije in utrujal Mavericku, da mu jo je dal, seveda mu je pomagal bivši mod matejček..od takrat je pa forum šel samo navzdol..mali je imel Stevotov kompleks, torej, jaz sem dasa in vse vem, vi pa raja brez prava glasanja..težek buli + retardinho zapovrh...po nekaj časa in intervencijah je šef pa le končno videl, kam gre vseskupaj in ga je odstavil. Ampak, kot rečeno, od takrat je forum v buli in če recimo jazpo nekaj letih ne bi prišel nazaj poživljat sceno, bi lahko naredil šlus in zaprl..
Si ga kar predstavljam.Glede otroćeta imaš prav, glede mateya pa ne.Na žalost je bil..toliko časa si je želel funkcije in utrujal Mavericku, da mu jo je dal, seveda mu je pomagal bivši mod matejček..od takrat je pa forum šel samo navzdol..mali je imel Stevotov kompleks, torej, jaz sem dasa in vse vem, vi pa raja brez prava glasanja..težek buli + retardinho zapovrh...po nekaj časa in intervencijah je šef pa le končno videl, kam gre vseskupaj in ga je odstavil. Ampak, kot rečeno, od takrat je forum v buli in če recimo jazpo nekaj letih ne bi prišel nazaj poživljat sceno, bi lahko naredil šlus in zaprl..
in če recimo jazpo nekaj letih ne bi prišel nazaj poživljat sceno, bi lahko naredil šlus in zaprl..