en vam je vskočil v avto forum

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.699
859
113
tu in tam
V bistvu je šlo zaradi tvojega ful retard moderiranja par dobrih ljudi stran. Ampak ti si kar govor to, če ti je lažje živet.
Edini "moderator" v zgodovini foruma, da ga je lastnik skenslal- odpustil zaradi čiste nesposobnosti..in on se še hvali, namesto, da bi si pokril ušesa in zlezel pod kamen-intelekt, da te sezuje res..retardinjo, da ga pri belem dnevu iščeš z lučjo, pa ga ne najdeš kar tako..:aplauz::bonk:

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.699
859
113
tu in tam
TI ? si bil modi? Ne me jebat. Reci da se zahebavate
Na žalost je bil..toliko časa si je želel funkcije in utrujal Mavericku, da mu jo je dal, seveda mu je pomagal bivši mod matejček..od takrat je pa forum šel samo navzdol..mali je imel Stevotov kompleks, torej, jaz sem dasa in vse vem, vi pa raja brez prava glasanja..težek buli + retardinho zapovrh...po nekaj časa in intervencijah je šef pa le končno videl, kam gre vseskupaj in ga je odstavil. Ampak, kot rečeno, od takrat je forum v buli in če recimo jaz :cool: po nekaj letih ne bi prišel nazaj poživljat sceno, bi lahko naredil šlus in zaprl..

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
587
152
43
Na žalost je bil..toliko časa si je želel funkcije in utrujal Mavericku, da mu jo je dal, seveda mu je pomagal bivši mod matejček..od takrat je pa forum šel samo navzdol..mali je imel Stevotov kompleks, torej, jaz sem dasa in vse vem, vi pa raja brez prava glasanja..težek buli + retardinho zapovrh...po nekaj časa in intervencijah je šef pa le končno videl, kam gre vseskupaj in ga je odstavil. Ampak, kot rečeno, od takrat je forum v buli in če recimo jaz :cool: po nekaj letih ne bi prišel nazaj poživljat sceno, bi lahko naredil šlus in zaprl..
Mali Stevo :zaljubljen: Si ga kar predstavljam.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.475
11.672
113
Glede otroćeta imaš prav, glede mateya pa ne.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
46.395
6.398
113
Še vedno ti lahko repliciram. Se vidi po tvojih odgovorih da si mal v vzporednem vesolju....