En norc začasno iz ceste

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
tipičn voznik audija - divja. tipičen voznik BMWja - divja. tipičen voznik honde - divja. vsi drugačni, vsi divjaki... hehe...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz tudi bolj verjamem da je bla hitrost okol 50km/h ko je prbil v tist železen steber....povsem dovolj za tisto škodo nardit.

Kolk je mel pa že prej notr je pa.....

Nč edn ti je Hajderja pred bajto izvedu.....
hysterical-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Tipični ni. Je pa dejstvo, da najbolj "norijo" prav vozniki iz VAG grupe.
Se pa pri vsaki zanamki vozila najdejo norci, samo kakor sem rekel procentualno jih je največ iz VAG grupe.

p.s. to so moja dnevna opažanja zadnjih nekaj let.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Kako si izračunal da je peljal 150 km/h? Iz na uč zmerjene zavorne poti 150m brez 1. kolesa?
Kako dela ABS če nimaš 1 kolesa? (Zna bit podobno kot če je polovica avta na ledu)
Zakaj nisi kar povedal da je peljal npr. 5 km nazaj (po AC) 240 km/h?
Ali pa 46 km/h preden se je zaletel?

Verjamem da te je zlo šokiral da se upa en zaletet v steber nedaleč stran od vaše hiše ampak... zopet ena ugibanja, škodoželjnost pa privoščljivost, pa me ne narobe razumet, voznika sploh ne zagovarjam.

PS: dobr da ni kakšnga moonwalkerja povozu pri 150.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Aha, ko pri 1.9 TDI pri 2.000 obratih turbina prime je to tak nepričakovan šus, da lahko samo še levi smernik dajo in prehitevajo ne glede na ostale udeležence v prometu.

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Se pa pri vsaki zanamki vozila najdejo norci, samo kakor sem rekel procentualno jih je največ iz VAG grupe.

Ampak treba povdart da je večina z oznako TDI
aplauz.gif
To opažam na teh hitrih cestih, drugače sploh ne..

Nazadnje urejeno:

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik predator pravi:

Kje vi srečavate te "norce"? Jaz nikoli ne srečam nobenga. So tko silno hitri da so nevidni za moje oči?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Kje jih srečujem, dnevno na obvoznici ob 16.00, gužva oba pasova zabasana in ni dneva, da se ne bi kdo iz VAG grupe peljal po odstavnem mimo in pa potem ko grem iz LJ proti domu spet prehitevanje v škarje, izsiljevanje ipd....

p.s. dnevno naredim cca. 150km mogoče zato to bolj opažam, ker sem min. po 2 uri na cesti.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
tocno en tak z belim A5 je pred dnevi skoz rdeco zavijal v desno ,ceš sem jači, ampak je izsili mene pa šekoga, sem mu potrobil ter dodal simpatično kretnjo.Pa me je gledal ko tele v nova vrata.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tocno en tak z belim A5 je pred dnevi skoz rdeco zavijal v desno
Mogoče je bil pred kratkim v USA. Ne vem zakaj tega pri nas ne uvedejo. Ve kdo?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Wrong. Ko sta pred tem dva mladeniča v Yugotu končala v stebru (izvedenec je naračunal hitrost med 60 in 70 km/h) avtu ni odtrgalo kolesa, pač pa ga je samo zamaknilo.
Glede na to (če pogledaš sliko stebra kje je podrajsan pod vrhom in sliko avta, kjer so sledovi stebra) boš lepo videl, da je avto bil v zraku z prednjim delom in je steber samo oplazil. Kolo mu je verjetno odtrgalo zaradi (zakaj že, premajhne hitrosti?) ker je bilo obrnjeno v levo.
Zakaj ni šel 50 ampak precej več?
Pri tej hitrosti te na suhi cesti v levem ovinku definitivno ne vrže iz ovinka, sploh pa ne 4kolesni pogon. Četudi pri tej hitrosti zadaneš robnik (dotakneš) te ne odbije na nasprotno stran ceste. Če ti pri 50 km/h raznese gumo ne potrebuješ 500m, da se ustaviš, kaj šele da uspeš zvoziti kombinacijo desni-levi ovinek pred tem, potem pa dobesedno poleteti čez robnik. Še če bi prigonil z 100ko bi zvozil ovinek.
Tako pa prevelika hitrost in alkohol. Tipični norec na cesti in kar prav je da bo nekaj časa pešak...

Seveda pa bodo tukaj o minimalni hitrosti in ostalem krepu razglabljali Alter divjaki, kot jih imenuje Stardec...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Veš tablico? Imam slike A5 tudi z njo, pač jih nisem objavil zaradi varovanja os. podatkov.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Pri tej hitrosti te na suhi cesti v levem ovinku definitivno ne vrže iz ovinka, sploh pa ne 4kolesni pogon.
Tukaj 4wd ne pomaga veliko.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Zavisten za kaj? To da je manijak za volanom?
Priznam, avto mi je eden izmed lepših, pa še marsikomu. Ampak to je vse. ŽAl pa velika večina voznikov takih avtov koregira svojega majhnega lulka in druge manjvrednostne komplekse z divjanjem po cesti (kaj mi pa morejo, jaz sem najači...).

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
ŽAl pa velika večina voznikov takih avtov koregira svojega majhnega lulka in druge manjvrednostne komplekse z divjanjem po cesti (kaj mi pa morejo, jaz sem najači...).
Zato si uni brez kompleksov z vlkimi batinami in full keša kupujejo AX 1.0?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
sreča da ne uvedejo, ker bi marsikdo bil spluzen, ze tako je izsiljevanje na dnevnem redu.

Ircar, kolk prometnih si ze imel?