En norc začasno iz ceste

Blue GTI

stručko
Osebje foruma
19. jul 2007
403
0
16
Ljubljana
www.69performance.si
Jaz sem se pripeljal mimo nesreče tega A5, ko še ni bilo policistov. Po moji oceni je pripeljal med 100 in 120 in neslavno končal. Lahko se motim, nič ne rečem... No samo 50 pa vsekakor ni pripeljal. 150 pa tudi dvomim, da bi imel pred ovinkom. K sreči je le materialno škodo naredil.

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
A5 voznik je moj sodelavc. Poznam podrobnosti, ampak nebi o tem... Aja, pa če koga zanima oz. je sploh komu pomembo: Ni blo samo materialne škode.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj je avto ze prodan?
confused-1.gif

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Ej, ne vem, ker je v petek prišo samo tolko, da je predal kar je mev za petek dogovorjeno pa mal pokomentirat pol je pa krenil proti domu. Če pride v PON v službo ti javim. Je pa vlka vrjetnost, da bo menjal, ker že kr lep čas govori o menjavi za X6 oz. neki v tem smislu

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Ne poznam ceste, ne poznam razmer, niti me ni blo zravn... Vem kar je povedal. Naj bi prpelo 90 km/h pa naj bi bil led.

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če bo prodal tega A5 mi prosim sporoči, če pa se slučajno odloči za črnega Q7, pa mu tut lahko pomagam.

pa daj nea seri
hysterical-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
To je njegov odgovor in verzija za policijo. Je pa vsaj nekaj dejstev:
-trezen bi speljal ovinek tudi z 120 km/h. Fakt, mularija to redno počne
-če bi imel dvoriščna vrata odprta, bi mu sedajle rožice gor limali in pisali RIP
-če ne bi bilo stebra, ki ga je odbil oz. usmeril na cesto bi končal v hiši, vmes pa prebil ograjo, podrl gugalnice... verjetno zopet rožice...
-kolo mu je verjetno odtrgal robnik ali pa steber. Verjetno je bil obrnjen v levo in ga je odtrgalo. Če bi imel zravnana kolesa, bi avto bil bolj ali manj cel.
Vesel sem, da je bolj ali manj cel (poškodbe od varnostnega pasu in drobcev stekel ima, tako je rekel). Dovolj velika kazen je že, da bo verjetno ob vozniško in da mu avto ne bo refundirala zavarovalnica, ker je napihal. Je pa lepo od njega, da se je vrnil in malo pokesal za svoj dolg jezik v četrtek.
Policijo pa nismo mi klicali pač pa njegova kolega, ki sta prišla zanjim.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Blue GTI pravi:
Cesta je bila suha in prav nič ledena
tongue-1.gif

No sej dajmo si roko na srce, tut 90 ni pripeljal. Ampak kdo smo mi da sodimo? Naj se pelje kak se on hoče, vsak svoje grehe sam plača,...

S to svojo vožnjo ogroža vse naokrog. In ne več samo sebe. Naj gre dirkat na dirkalno progo...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Joj pa nehajte no! Vsaj ni bil nalit. Še vedno je manj nevaren kot pa kaki strojani, ki policaje bincajo.

Avto je že imel tapravi, tako da je to divjanje že blo nekako "varno" ampak očitno mu je le malo pobegnil.
Jebat ga, saj bo pa plačal neprilagojeno hitrost in vse. Al bote rekli da zdaj država tut tega ne kaznuje dovol?

Vsak naredi kdaj pizdarijo. On jo je pač tisto noč.

alfamanw

Zelenc'
1. mar 2009
1
0
1
Hej fantje, malo se pozno javljam na to temo, ampak sem šele sedaj prišel iz smučanja. Me res zanima, če kdo ve, ali prodaja Audija. Sem resen kupec.
Samo še za premislek vsem: Nisem vedel, da je ta Audi registriran za približno 30 ljudi, kajti očitno ste bili vsi z njim v avtu, da ima vsak svojo zgodbo, vsak kako se je pripeljal, s kakšno hitrostjo, kaj je delal potem, res noro. Full dobr, moram večkrat malo pokukak. Očitno ste pa bli vsi naliti, ker ma vsak svojo zgodbo kako je blo:)))
Alfa je zakon!