Email nastavitve n95

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Rabim pomoč in sicer želim si nastaviti mail account (gmail) na N95. Ne najdem nič uporabnega, torej lepo prosim, če ima kdo naj mi posreduje kaj vpisati.

Hvala.
zmaga.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ena od vrjant je, da greš na google.com (na telefonu, seveda), pa najds gmail mobile. Potegneš na telefon prog, ki je nekaka bližnica do gmail.com. Fajn zadeva. Men se tud ni dal zajebavat z nastavitvami, pa sm preko tega dostopal...
smile-1.gif

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Ta programček sem sprobal, vendar je problem, ker ne moreš pošiljati priponk. Večkrat moram poslati in tudi prejeti .pdf fajle.

Res nima noben nastavljenega gmail accounta na n95. Malo sem pogooglal pa nikjer nisem zasledil nastavitev. Je mogoče probel v gmail-u?

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik TheMan pravi:
Ta programček sem sprobal, vendar je problem, ker ne moreš pošiljati priponk. Večkrat moram poslati in tudi prejeti .pdf fajle.

Res nima noben nastavljenega gmail accounta na n95. Malo sem pogooglal pa nikjer nisem zasledil nastavitev. Je mogoče probel v gmail-u?

Naloži si Opero Mini advanced in poizkusi. Meni je ravno malo prej ratalo ustvaril osnutek sporočila s pripeto datoteko.
zmaga.gif
.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Še kratko pojasnilo za namestitev Opere. Na telefon si moraš prenesti obe datoteki in za namestitev samo zaženeš JAD datoteko. Ne vem sicer katera je to točno verzija Opere, pri meni je 4.1.11320.