EMA 2009

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Jonas je do amena car. Ga zmer berem. Grem takoj nalepit fotko v "Najbolj seksi osebe", nanga sm pozabla.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pazi tole:
http://govori.se/domaci-traci/langa-skandal/
Tip totalno, ampak totalno popi'zdi
wink-1.gif

Ja takšna je ciganska kultura. To ni nikamor za drugam, kot za v rezervat.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Še moje mnenje. Nisem gledala EME - da sem prizanesla svojim ušesom in očem ;-). Sem si pa pogledala ene par posnetkov skladb na RTVju in moram priznat, da mi je zmagovalka kar všeč - zelo poslušljiv komad.
Sicer mi ni jasno kaj je bilo s pevko, ker na mojem posnetku je ni bilo, zdaj pa jo baje imajo?
Pa še ostale, ki sem jih malo pogledala: Omar nč novga, karmen obup, Nuška razočaranje, Alya transvestit, Bjonde - zanimivo & izvirno, last but not least langa in bjonda cigu migu!
Sploh me ne zanima kdo je izvajalec zmagovalke, zarad mene če bi ga uvozili iz Pakistana se ne bi glih razburjala. Sicer pa se to pri nas itak dnevno spreminja: prejšnjič so vsi proti Langi, zdaj so za Lango itd. Make up your mind!

Mene bolj zanimajo tele govorice in govori se, da si je RTV privoščil prenovo veže stavbe in to za skromnih 200.000 EUR plačevalskega denarja! A ima kdo kakšen podatek? Baje je veža slabša kot je bila prej. Fotke?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Lep komad, sam nič posebnega.
Čist lahko bi ga umestili v repertuar pesmi tam pred božičem...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Na, ena pesmica extra k se rima na tvoj nick
roza.gif

pa ful je teksta

grin1.gif

Priponke

• 573674-Evrokrat.mp3
    334,3 KB · Ogledi: 102

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Glede na ostali dolgčas so še najboljši zmagal. Soliden je bil tudi Omar in Aya & Rudi, vse ostalo pa beda od bede. Bo pa sigurno nekaj komadov radijskih uspešnic (npr. Čuki, Alya&Rudi). Sicer pa vsako leto ista žalost...

safet_susic

Pripravnik
10. avg 2008
288
0
16
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
langa.jpg

Čeprav na dotičnem tekomovanju ni zmagal, je pa tip nedvomno zmagovalec v realnem okolju. Tale spontan verz se bo večkrat "prepeval" od refrena zmagovalcev EME
grin1.gif