EMA 2009

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Komad ni kr neki, je dovolj energičen, ima pa očitno značilnost, da večino pove z instrumentalijo samo, ne pa z vokalom. No, na zgornjem posnetku je bilo vsaj glede na moj posluh odpeto čisto korektno, bi pa vseeno lahko samo vlogo vokala malo dodelali.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jao ej, vidm da nekateri še zmer živijo v obdobju lesenih žlic... Skladbi je naslov LOVE SYMPHONY, in kar se mene tiče bi bil komad udaren tudi brez vokala !!! Eni se pač ne znate prepustit glasbi, ne znate začutit kaj sporoča...

Pač je pomembno samo, da je veliko besedila, tud če je sama melodija za en bikov drek, samo da je, ane?
smirk-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik teutates pravi:
To itak ampak vseeno bi lahko poskusil kdaj poslati skupino/pevca/pevko, ki dejansko ima posluh in dober glas. Jaz na žalost imam posluh in ob njenem ''petju'' sem slišala zvok podoben tistemu, ki ga dobiš če z vilico praskaš po krožniku.

ce pravis da imas posluh, potem pa zvocnike menjaj. pevka quartissima je suvereno odpela svoje.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Pač je pomembno samo, da je veliko besedila, tud če je sama melodija za en bikov drek, samo da je, ane?
smirk-1.gif

točno tako! poglej ku*čeve ukraince s kakšno govejo musko so uletel na oder in bili drugi!
če se ne spomniš: http://en.wikipedia.org/wiki/Dancing_Lasha_Tumbai

in zdej ti men povej koliko simfonije in nevokalnih komadov je dejansko zmagalo kdajkoli na eurovision-u... ?

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
eni ste pa res pametni - po mojem, kdor koli bi zmagal na EMI, ne bi vsem pasalo...jaz sem pa zadovoljna,da so quartissimo zamagali, pomo vsaj kvalitetno pesem poslali na eurosong, pa me sploh ne zanima kakšne nacionalnosti je kdo, EMA je izbor za pesem evrovizije.

sicer pa je naša maja s. tudi lani nastopila na irskem izboru za pesem eurosonga in je zasedla drugo mesto. pa se noben ni buno, da je slovenka...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Aha, nč od pesmi je torej komad brez besedila?
smirk-1.gif

hysterical-1.gif

Maksim Mrvica je torej po tvoje brezvezen, ne? ... Čudno, da je človek uspel...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
tole je zdaj po radju :S kr neki , mal nazigajo violine in to je to... glupo ko satan

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Aha, nč od pesmi je torej komad brez besedila?
smirk-1.gif

hysterical-1.gif

Maksim Mrvica je torej po tvoje brezvezen, ne? ... Čudno, da je človek uspel...
pésem -smi ž (ẹ)
krajše literarno delo z ritmicnim
besednim redom, s posebno glasovno
ureditvijo, navadno z manjšim številom
besed v vrstici

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
ksz
Zmagovalni komad nima nič v sebi. Drgač pa mi noben ni bil kaj ekstra všeč.