EMA 2009

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Aha, nč od pesmi je torej komad brez besedila?
smirk-1.gif

hysterical-1.gif

Maksim Mrvica je torej po tvoje brezvezen, ne? ... Čudno, da je človek uspel...
pésem -smi ž (ẹ)
krajše literarno delo z ritmicnim
besednim redom, s posebno glasovno
ureditvijo, navadno z manjšim številom
besed v vrstici

Mešaš hruške in jabolke. Ne govorimo tukaj o literarnem delu.
priden.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
wau mojamura... hudo dober komad
wink-1.gif

je ja....zato pa mislim, da z tem ni nič narobe če nimamo celo pesem prepleteno z besedilom....lahko pa poslušamo, kaj nam violine govorijo

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja no, končno se je najdu en k me šteka ... Da ni vse zmer v besedilu... Konc koncev, kaj ti pa pove ena tanca "Zibn zibn alulu, zibn zibn ajn cvaj?"

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
kaj mesam?
sej je bil izbor za pesem evrovizije, ali pac ne?

eurosong po domace

malo si moj post poglej kjer sem ti prilimala link iz youtube - da boš videl, da so že zmagale tudi skoraj čisto instrumentalne skladbe.

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Tudi jaz se podpišem pod tvoj post, poslušat je treba instrumentalno izvedbo , kar je tudi sporočilo v tem komadu.
Tokrat so odlično izbrali, očitno ima žirija nekaj posluha in razume sporočilo te skladbe.
aplauz.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Ti si dal definicijo pesmi kot literarno delo kar pa se zelo razlikuje od definicije komada oz pesmi v glasbenem smislu. Po tem tvojem vsa muska, ki nima vokalov sploh ni pesem al kaj ?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Potem naj pa črtajo hrvatico... pa bo folk malo bolj srečen.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Matr ste se razpisali!
smile-1.gif

Še moje mnenje... Komad ni prav nič posebnega. 3 minute ene in iste melodije. Deluje mi kot odjavna špica kakšne oddaje.
grin1.gif
Nekak si ne predstavljam da bi se ta komad ful vrtel po radiju. Sicer pa kakšne hude konkurence niso meli. Omar je razočaral, Šulerca in podobni pa zame sploh niso konkurenca. :p

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
gnila pesem do daske..pa itak je bila spet kuhna..naši provincialci kmečki tako ne znajo drugač
stupid-1.gif

ok kaj ste vsi okuženi z nekim kuharswkim virusom??
ni treba, da ti je pesem všeč, ampak zanima me zakaj vsi toliko o tej kuhinji, a maš kakšne argumente, ki podpuirajo tvoje trditve?

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Glede na to, da na emi ne recitirajo (čeprav bi bilo velikokrat bolje, da bi) in (skoraj) vsi vemo da je govora o muski, so tvoje vpletanje definicije pesmi kot literarnega dela in tvoje nadaljne trditve totalen mimosunek.

Nazadnje urejeno:

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
po Wiki je pesem tudi :
Oglašanje živali - določen skupek glasov, zvokov s katerimi se oglaša kaka ptica, pa tudi žuželka in tako dalje

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
hja visoke note ji niso lih šle, ostalo je v redu samo glede na to da poje vsega skupaj eno minuto recimo od tega polovico cvili. Slišala pa sem, da je to še najboljša pesem bila letos.

Nocturne je pa itak ena najlepših pesmi ever!
smile-1.gif