Elephone G6 (made in PRC)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
G6 intezivno uporabljam že več kot dva meseca v službene namene. Kar se tiče aparata, je to najboljša stvar v življenju ki sem si jo kupil za 100€. Sploh če pomislim, da mi je šef hotel naprtiti Galaxy Trend Lite
bonk.gif

Glede glasnosti slušalke je treba iti v test mode *#*#3646633#*#* in potem spremeniš vrednost pri klicu iz 108 na 125. In zadeva dela dosti bolje.

Kar se tiče baterije moja je začela delovati "normalno" po nekje 5-ih polnjenjih. Še vedno pa bi lahko bila malenkost močnejša.

Baje se delovanje telefona precej izboljša z Custom romom http://bbs.elephone.hk/thread-1184-1-1.html#.VKgKaiuG8xA

več pa na forumu http://bbs.elephone.hk/forum.php?gid=113#.VKgLeyuG8xA

Kapo dol kitajcem
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Lepo, čakam g7 sedaj.

Sicer pa ogledujem android tv boxe... se kdo spozna na to sceno?

Za špile namesto konzole...

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Tisti, ki ste na Tušastem Mobilu / Telesmehu boste čez leto s tem kitajcem ostali brez signala na vasi.
Verjetno vam bo delalo samo še v kaki Ljubljani, Mariboru, Kopru.
Pač nima UMTS 900.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Bobi je Simobil in oni tudi furajo UMTS 900 ter počasi izklapljajo GSM.
Škoda za en pameten telefon, da nima UMTS 900, sploh pri operaterjih, kjer je slednje dolgoročna strategija.

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.340
113
za šankom
ko bo 3 leta naokoli bo tudi ta kitajec v košu za smeti in ga bo lahko nadomestil nov ki bo delal za 130€ verjetno že z 7.0 androidom
evil.gif

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Bobi je Simobil in oni tudi furajo UMTS 900 ter počasi izklapljajo GSM.
Škoda za en pameten telefon, da nima UMTS 900, sploh pri operaterjih, kjer je slednje dolgoročna strategija.
Nov Elephone P6000 ima podporo. Plus 64bit procesor, 2 GB ram, 4G, februarja lolipop. Top zadeva za ta 130 EUR.

https://www.youtube.com/watch?v=xOA9P7u9ArY

ampak osebno mi je grd tako, da sem tudi prednaročil G7, ki je pravi lepotec
grims-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=qumuIH0J-cE

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

zlatega? :)

jaz sem črnega tokrat, res lep in tanek na fotkah

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Saj zlati ne obstaja, ali pač? Ne, sem srebrnega vzel za spremembo. Kje si ga pa vzel in koliko si plačal zanj? Je sem prednaročil na geekbuying za 135 USD s kuponom. Verjetno se bom kar načakal, da ga dobim, ker sem vzel free shipping z upanjem, da bo šel mimo carine. Imajo pa tudi zelo ugodno DHL za Slovenijo za 10 USD poštnine, samo DHL sigurno carini.

I

Izbrisan uporabnik #488

elephone.cc prednaročilo, dhl, moram pogledat za točno ceno na paypalu

v četrtek bo v prodaji...

maš zlat, črn, srebrn,...

zlat pomeni da je le zlat rob

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Malo dražje pride v tej tvoji štacuni, samo ga boš preko DHL hitro dobil.
smile-1.gif
Edino carina te bo sigurno opalila.

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Vem, da ni carine, mislil sem carinski postopek. Torej 22% DDV plus njihovi stroški,10 EUR, ali koliko že. Preko DHL mi še ni uspelo brez kontrole. Res pa je, da sem samo ene parkrat z njihovo dostavo naročil.

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Ej Snecer, so ti ga že odposlali? Sem že parkrat preveril svoje naročilo pa nič. Tudi pre-sale datum se premika in naprej. Sedaj je kao 15.1.2015.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Kitajska pač
smile-1.gif
Malo sem si včeraj pogledal komentarje na Efox Shop. Najdejo se tudi taki komentarji:

"Hallo, Vorsicht bei einem Vorverkauf eines Handys, warte schon 1,5 Monate auf die Bezahlte Ware, Allgemein würde ich jeglichen Kauf bei E - Fox abraten" Pisec opozorila priloži print screen, kjer je razvidno, da je telefon plačan že novembra 2014, dobil ga še ni, ampak nato priloži print screen, kjer Efox Shop navaja, da je telefon "Ausverkauft", čeprav naj ne bi bil še noben kos omenjenega telefona dobavljen.

Se ponavlja Hoh.de
sprasujem se.gif