Elephone G6 (made in PRC)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Za tolk še 3 leta starga S3 ne dobiš, da ne bi jst kaj velik priznane znamke in malo rabljeno mešal skupaj

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.453
345
83
34
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Za tak denar je tole dober telefon:
http://www.amazon.fr/gp/aw/d/B...inUL&ref=plSrch

WP ne pride v poštev.

OFF TOPIC: V čem je Galaxy S3 tako poseben, da tako dobro drži ceno?
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

WP ne pride v poštev.

smile-1.gif

Pomoje je bil prvi z ekranom na 4.8 cole. Procesorji pa itak ne rabiš nevem kake specifikacije, vsaj povprečen folk ne špila nevem kake igre na telefonih. S2 noben več ne jebe, S3 je pa še zmeraj v tistih zanimivih specifikacijah, kjer se je vse ustavilo. No laserski merki so letos prišli (LG L3), specifikacije pa vsako leto se tretjino boljše, rabiš ali občutiš jih pa verjetno ne). Razen, če Antatu buliš in drkaš kot ti 40k pokaže :p

Do takrat se je pa fizično vidlo, da je vsaka generacija bila večja , tam se je pa vse skupaj ustavilo. 3.2---->4---->4.3----->4.8------->5.2

Med 4.8 in 5.2 pa sedaj ni več kake hude razlike. (S3-----S5).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.557
6.639
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

WP ne pride v poštev.

smile-1.gif
Sicer je verzija neo,nov stane 200 evrov (firma ga dobi za dobrih 163, ne vem pa kako zgleda kupiti kitajca na firmo ), pa imam kar nekaj bugov (chrome) ki me moti.
Se mu tudi ze dogaja,da kar kaksno sekundo ali dve cakas in ne ves ali si pritisnil na ekran ali ne. Pa je star en mesec tako da ne morem ravno pisat da je zabasan s svinjarijo.
Mogoce bi drug ROM odpravil take motnje.
baterijo bi v dobrih 5 urah srfanja spraznil pri ekranu na minimum (ponoci v temi)

Nazadnje urejeno:

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
226
32
28
Štajerska
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:

smile-1.gif
Sicer je verzija neo,nov stane 200 evrov, pa imam kar nekaj bugov (chrome) ki me moti.
Se mu tudi ze dogaja,da kar kaksno sekundo ali dve cakas in ne ves ali si pritisnil na ekran ali ne. Pa je star en mesec tako da ne morem ravno pisat da je zabasan s svinjarijo.
Mogoce bi drug ROM odpravil take motnje.
baterijo bi v dobrih 5 urah srfanja spraznil pri ekranu na minimum (ponoci v temi)

Ne vem kako je pri tvojem, ampak z mojim do sedaj še nisem imel težav (na 4.4.2)
cheer.gif

Baterija pa tudi zdrži dva dni (WiFi->3-4 ure/dan->surfanje, GPS->vsak dan po 1,5 ure)

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Public Republic China

17758-icon_confused.gif

edit: Nisem velik falil :p

Nazadnje urejeno:

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
Jaz se odločam med tremi kitajčki..sicer mi je baterija pomembna, ampak če zdrži dan in pol normalne uporabe bom čist zadovoljen. Razmišljem pa med
Thl5000, elephone p5000, elephone p6000... p6000 je cenejši, medtem ko p5000 sploh ne moreš naročit iz eu..kaj priporočate?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.292
23
38
Murska republika
V nekaj postih nazaj je bilo omenjeno da nekateri modeli teh PRC telefonov ne podpirajo vseh naših mobilnih omrežij, kot sem ravno včeraj zvedel od kolega ki ima tudi trenutno precej popularno znamko telefona ki se omenja tudi v naših forumih je zaznan problem samodejnega preklopa operaterja napr.iz si mobil na tuš in podobno ker si iščejo višjo moč oddajnega signala v nastavitvah pa te funkcije ne gre nastaviti da do tega ne bi prihajalo.torej ni vse v nizki ceni telefona temveč tudi v uporabnosti samih funkcij in tega se nekateri premalo zavedajo ob nakupu.Nekateri PRC telefoni naročeni v tujini niso izdelani za EU območja in zato nimajo vseh funkcij prilagojenih za EU.

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
To mene ne moti sicer..važn da podpira naše 2g in 3g omrežje..jst net nucam na wifiju..itk mam pa stalno s seboj tablico na 3g...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik midi pravi:
To mene ne moti sicer..važn da podpira naše 2g in 3g omrežje..jst net nucam na wifiju..itk mam pa stalno s seboj tablico na 3g...

Roko na srce, tudi jaz kolikor uporabljam mobilne pametne telefone.

Mobilni podatki prej izjemoma, da kje kaj nujno posurfam.

Za drsanje pa Wifi, je vsepovsod po Sloveniji.

Tako da je še no najmanjši "problem".

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
ali mogoče kdo ve je v kakšen evropskem skladišču še kakšen elephone p3000s ali elephone p5000? nekako imam ta dva na uču...