Elephone G6 (made in PRC)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Rabis 2 apnja enega bo uporabljal za internet drugega za mms. Ce nimas dveh slucajno se vnesenih. Ni treba menjavati ker upprablja 2 naenkrat neglede na to kateri je oznacen. Nevem probaj jaz sem se vceraj 2 uri s tem dajal na thl.

I

Izbrisan uporabnik #488

Aha, ok, bom še en APN naredil, če ga slučajno prvi nervira.

No, sedaj sem šel malo na sonce in fotkal ter snemal.

Glede vidljivosti ekrana, sem presenečen, kar solidno se vidi, sicer ne tako šarp kot na Lumiji 925, ki ima res vrhunski ekran, vendar na svetlobi, če daš polno osvetlitev, čisto normalno vidiš. Na Moto G temu ni tako.

Torej ekran je soliden.

ostale fotke sem sem naložil
https://picasaweb.google.com/1...cA&noredirect=1

Meni se zdijo fotke ok. Imel sem vklopljen GPS tako da je shranilo tudi koordinato.

Tudi gsp signal se mi je zdelo, da je kar hitro našlo in v redkem gozdu je normalno lovil.

I

Izbrisan uporabnik #488

Opažam, da slušalka ni najbolj glasna, pa nekak ne najdem, kje se da to nastaviti.

Enako tudi ne najdeš nikjer nastavitve glasnosti za aplikacije (youtube, igrice itd.) to lahko reguliraš le ko zaženeš program s tipkama vloume + -

Malo sem tudi snemal, bom naložil na YT.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Gres v nastavitve-profili-nastavitve. Ko to odpres imas spodaj bestench.... Nekaj se tisto vklopi za zvok slusalke. Ce imas to opcijo seveda.

Edit: ni po general ampak takoj ko odpres nastavitve profilov.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Evo MMS sem zrihtal. Dela.
Naredil nov APN posebej za mms in s prve...

Za zvok oz. slušalko pa ni najti tega
screenshot2014-12-24-13-.png

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No evo sem rekel da rabis se en apn
tongue-1.gif

Vidim da za slusalko imas ze obkljukano bestaudenh. Ocitno je to to kar se zvoka tice. Tam imas settings loudness enchacement. Imas ze obkljukano lahko probas brez kljukice ce bo kaj drugace.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, sem to naknadno naredil, prej ni bilo. A to je to.

Zdaj sem ga dal "praznit" (leti en špil, upam da bo hitro požrlo), da bo čisto na nulo potem pa ko bo na off napolnim baterijo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj pa lepo polni, ko sem ga čisto spraznil in ugasnjenega polnim, je na 76%, skratka tako kot mora.

Da bi zadeva prej imela memory efekt in da napačno sistem kazal?

Kitkat je na moto g in nexus 7 dekalibriral baterijo, sem potem rešil.

Bomo videli.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.778
5.911
113
Kako hitro traja da imaš fixed položaj gps pri uporabi "gps only" (torej offline določanje položaja) ?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest
Ta app javi čas.

S tem appom lahko vidiš, če najde tudi glonass satelite
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androits.gps.test.free

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, sem to naknadno naredil, prej ni bilo. A to je to.

Zdaj sem ga dal "praznit" (leti en špil, upam da bo hitro požrlo), da bo čisto na nulo potem pa ko bo na off napolnim baterijo.
Zaradi ne vem več točno kakšne tehnologije teh baterij je boljše da ga daš polniti prej, pri 10-15%, bo baterija zdržala več časa..

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Sicer ugibam ampak je verjetno: 2 različna procesorja = 2 različni matični plošči = 2 različna gps čipa. Verjetno sprememba procesorja prinese spremembo vseh čipov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Je že šel od hiše oziroma v nedeljo gre v roke šolarke
smile-1.gif

sem prednaročil že drug model, ki pride...G7

dizajn mi je všeč, kovinski, le 5,5mm, drugo je isto kot na G6

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Kako si bil na splošno zadovoljen s tem G6? V priimerjavi z recimo moto g? Gledam nekaj v tem cenovnem rangu sicer za ne rpeveč zahtevnega uporabnika pa me zanima tudi ta G6, predvsem kako je s signalom in baterijo.

I

Izbrisan uporabnik #488

V primerjavi z Moto G ima zadeva boljši ekran, se vidi normalno na svetlobi.

Glede signala nisem zaznal nekih težav, če misliš wifi in gsm.

Baterija pa je precej slabša kot na Moto G.

Poglej še malo druge modele, ki jih sedaj ostali uporabniki postajo, izbire je veliko.