Elephone G6 (made in PRC)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Sicer ne spremljam borze, ampak Kitajci so že sedaj posredni kot tudi neposredni lastniki mnogih firm z zahoda, tudi najbolj uglednih, torej obvladujejo trg in sami v dobršni meri vodijo politiko razvoja zahodnega trga
wink-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Kakšna je razlika v dobavnih rokih, dodatnih stroških, npr. pri Snecerju je bil gumb "Deutchland", pri Lenovu ga ni.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
ja ce ni iz dojcland je iz kitajske, za tisto pa mislim da je znano kak dolgo traja in kaj je se treba placat

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.193
4.057
113
Hy

Vprašanje pa me zanima če pri tem kitajcu obe kartici omogočata UMTS ali je kot pri Prestigio da je druga samo GSM / EDGE

Nazadnje urejeno:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Koliko dolgo traja ! Eni pravjo "expres", drugi da lahko več mesecev. Zaželeni odgovori tistih, ki so kupili s prej omenjene strani, ne rabim odgovorov kauč strokonjakov
smile-1.gif
THNX!

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Hvala Ytbnd .

Hanzi, kaj si hotel povedati ? - gre morda za komunikacijski šum ali trdiš, da na alterju ni kauč expertov ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ampak, drugače kot na kavčune moreš počakat na paket
smile-1.gif
ne verjamem, da gre kdo nasproti, hehe

Drugače pa je precej pestra ponudba teh kinezov, po eni strani logično, saj imajo milijardni trg

I

Izbrisan uporabnik #488

Če se vrnem na Elephone G6

Nastavitev, ki podaljša baterijo:

Settings > Developer Options > Select Runtime and tick "Use ART"
Settings > Developer Options > and tick "Force GPU rendering"

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Snecer, je G6 že bil na soncu ? Vidljivost ? G6 zgleda, da bo vrh glave za navigacijo, jo ne rabim več kot cca 20-30x na leto, za rezervo je pa itak še na primarnem telefonu
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Nisem se zavzel niti zunaj danes, bom jutri še pogledal kak je pa mogoče še kje na terenu malo pofotkam po naravi itd.

Glede navigacija pa Garmin in iGO delata normalno, vsaj v simulaciji, nobenih težav pri inštalaciji.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.551
6.637
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Hvala Ytbnd .

Hanzi, kaj si hotel povedati ? - gre morda za komunikacijski šum ali trdiš, da na alterju ni kauč expertov ?
gre za komunikacijski šum. Daj link kje boš kupil pa ti bomo povedal, ker ponavadi ze tam pise od kje bo.poslano in koliko je predviden rok dobave. Mene bolj skrbijo stroski ki so lahko povezani z razlicno lokacijo pošiljanja. Evropa en teden. Kitajska en mesec do dva lahko, raznI DHL pa teoreticno v enem tednu.
Telefona se nisem kupil v tujini, sem pa v zadnjem mesecu ali dveh precej presfral po evropskih in kitajskih ( indijskih arabskih ruskih) www, tudi nekaj mejlov poslal kitajcem na to temo.

Lep pozdrav s kavča dobesedno.
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem še vtaknil not drugo simko.

screenshot2014-12-23-20-.png

Nastavitev, ki je Windows Phone ne pozna (katastrofa)

Je pa Android, ko prideš nazaj iz Windows Phone pravi balzam, v trgovini in drugje imaš dobesedno samopostrežbo, za vse zadeve ima android aplikacije, tako da nisi ničemer pri ničemer prikrajšan.

Zdaj bom lahko tudi uporabljal spletno banko z aplikacijo posebej zato itd...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Po raznih linkih znam sam pogledati, mene so samo bolj zanimale osebne izkušnje uporabnikov. Različni kitajski linki mi ne dajo toliko zaupanja, kot kakšen Amazon. de, ipd.

Ali in pa stran, kjer je kupil Snecer sta mi kar zanimivi. Čakam samo še, da mi Snecer potrdi, da se vsaj malo vidi na ekran v soncu in tudi jaz nabavim G6 za potrebe navigacije.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.193
4.057
113
Kot kaže tudi tukaj je druga kartica samo GPRS kar me jezi saj moraš v tujini menjavat simke da lahko uporabljaš hitri internet od domačega operaterja