Na Petrolu dobiš trojne zlate točke in eno togo kavo .a se kje "splača" kupiti vinjeto v smislu da dobiš še kakšen bonbonček? Npr. na Darsu ponujajo vračilo vsega denarja, če si izžreban. Še kaj podobnega? Na Petrolu mogoče dobiš kakšne točke, a jih imam že zdaj 784, pa ne vem kam bi z njimi.
Nimam pojma. Verjetno cena vinjete v eur *3, torej nekih 340? Jaz sem hotel dati povdarek kavici... Ker sem že ene parkrat vprašal prodajalca za šaltarjem, kako lahko vnovčim nekih 7000 točk (na leto), ki bi jih potencialno nabral. če bi imel njihovo kartico. In v večini primerov s točkami ne moreš kupiti niti ene kave. Pač občasno dajo ven, da pa lahko dobiš kavo "to go", ampak ne vedno. Jaz če bi, bi koristil točke samo za kavo, pa naj se to sliši še tako čudno. In tako pač skomignem, ko me vprašajo za petrol kartico...koliko je to "trojne zlate točke"? Bi jih potem imel vsaj 1000 ali koliko jih moraš imeti za celoletni popust pri elektriki?
koliko je to "trojne zlate točke"? Bi jih potem imel vsaj 1000 ali koliko jih moraš imeti za celoletni popust pri elektriki?
Jaz vzamem njihovo kartico, ko bo zato bencin ugodnejši.Nimam pojma. Verjetno cena vinjete v eur *3, torej nekih 340? Jaz sem hotel dati povdarek kavici... Ker sem že ene parkrat vprašal prodajalca za šaltarjem, kako lahko vnovčim nekih 7000 točk (na leto), ki bi jih potencialno nabral. če bi imel njihovo kartico. In v večini primerov s točkami ne moreš kupiti niti ene kave. Pač občasno dajo ven, da pa lahko dobiš kavo "to go", ampak ne vedno. Jaz če bi, bi koristil točke samo za kavo, pa naj se to sliši še tako čudno. In tako pač skomignem, ko me vprašajo za petrol kartico...
Če bi imel pa kestel od 200l, pa očitno pripada ena kava .
Jernej
Samo z Plačilno.........WC lahko koristis free
DARS z lahkoto vidi, če je ''napačna'' plačana registracija šla po AC!Bebo je tisti, ki misli, da DARS sme hraniti podatke in pogledati, če je vozilo v nekem preteklem času šlo z veljavno vinjeto po avtocesti.
Tak bebo pač ne pozna GDPR, še manj pa pozna oštrino našega IP. Ampak ja, tudi beboti imajo pravico živeti in komentirati neumnosti.
"S" Plačilno se napiše.Samo z Plačilno.........
Pa 2x zapored ne gre, banda lopovska.Samo z Plačilno.........
Tu pa je kar nekaj Toporišičičev!
p.s. ko ni argumentov!