kretenov al omejitev 80km/h ?AT jih je polna...
kretenov al omejitev 80km/h ?AT jih je polna...
To je vprašanje za našega informacijskega pooblaščenca. Vsekakor pa za tuje registrske v nobenem primeru ne boš uspel preveriti. Prav tako ne bodo Avstrijci ali Madžari preverjali, če si vnesel slovensko registrsko, ki ne obstaja. Mogoče sicer oni za svoje smejo preveriti. Mogoče celo kje na svetu obstaja sistem, kjer lahko rečeš, da hočeš kupiti vinjeto, kjer si ti lastnik. V EU najbrž ne.pa kašn kreten morš bit, da maš sistem, ki dovol vpis registrske, ki sploh ne obstaja?
Se strinjam. Pač še ena nesposobna firma tako kot tvoja. Tretjina gara,dve tretjini pa se čoha in pobira.Pa se je najdu en ki nefleksibilen DARS zagovarja. Prodajalec na Petrolu se zatipka v 0 in O in se človeka vseen kaznuje in to po več zaporednih kazni, ja fino in fajn. Vse se da, če se hoče, popravek napake, tud prenos vinjete če gre za isto vozilo bi se moglo dat, sam DARSu se gladko hebe. Seveda po njihovem superduper sistemu se da zahtevek za povračilo, ampak poziva k dopolnitvi pa ne gre na mail poslat, ga mora referentka stipkat in po pošti poslat...totalno nefleksibilni. Da ne govorim, da vinjeto za ženin avto lohk kupim, me noben ne vpraša če mam pooblastilo, ko je treba sorazmerni del vrnit pa komplicirajo.
Vprašaj fotra. A se nisi v drugi temi pritoževal nekaj čez njega? No tak odrasel človek,ki je že zbegan lahko zafrkneksz
Po prebranju vsega na tem "zabavnem" forumu, me zanima samo ena stvar:
- a ste odrasli?
Bi pa našel službo v eni izmed dveh. Kva s pa malar, k more pol za južne delat.Se strinjam. Pač še ena nesposobna firma tako kot tvoja. Tretjina gara,dve tretjini pa se čoha in pobira.
Da preverim veljavnovst še na forumu, saj pri našihh birokratih nikoli ne veš, kaj dejansko mislijo, ko zapišejo določeno stvar, zmotila pa me je beseda ˝DO˝ . Se torej v tem primeru na spodnji sliki 6.3.24 še lahko vozim s staro vinjeto ali ne?Saj še vedno dela link : PREVERI, KDAJ TI POTEČE VINJETA
kar je tudi prav, da dela, seveda za nas uporabnikeeVinjeta
Preveri evinjeto. Brez registracije, potrebujemo le registrsko številko. Rezultat takoj. Kdaj kupiti evinjeto?evinjeta.info
Funkcionalna pismenost dečki, vas malo j.ebe.Da preverim veljavnovst še na forumu, saj pri našihh birokratih nikoli ne veš, kaj dejansko mislijo, ko zapišejo določeno stvar, zmotila pa me je beseda ˝DO˝ . Se torej v tem primeru na spodnji sliki 6.3.24 še lahko vozim s staro vinjeto ali ne?
Poglej priponko 79250
Je dovolj pameten, da ne vozi več...Vprašaj fotra. A se nisi v drugi temi pritoževal nekaj čez njega? No tak odrasel človek,ki je že zbegan lahko zafrkne
Tabla je 80 in je bila delno zasnežena 8 ca in je Golf bremzal na 30 kmh.Kako se ne? Tabla je recimo 80kmh, je malo umazana, slabo se vidi recimo, ravno kak avto nasproti te zaslepi, pa misliš da je pisalo 90, pa najebeš.
Seveda se lahko voziš še 6.3.2024 do 23:59:59. Ob nakupu nove izbereš datum veljavnosti od 7.3.2024.Da preverim veljavnovst še na forumu, saj pri našihh birokratih nikoli ne veš, kaj dejansko mislijo, ko zapišejo določeno stvar, zmotila pa me je beseda ˝DO˝ . Se torej v tem primeru na spodnji sliki 6.3.24 še lahko vozim s staro vinjeto ali ne?
Poglej priponko 79250
Cekin.si
cekin.si
Bebo je tisti, ki misli, da DARS sme hraniti podatke in pogledati, če je vozilo v nekem preteklem času šlo z veljavno vinjeto po avtocesti.Pa saj je(!) vinjeta plačana!
Zakaj moraš plačat tisto razliko za čas, ko si se vozil misleč, da je vse v redu? Saj ne vedo, kdaj bi moral plačat - start - začetek?
OK napačno vozilo, ampak eno vozilo ima plačano - in lahko pogledajo, ali je šlo po AC.
In TI lahko dokažeš, da si plačal ti!
DARS = beboti. Pa delavce nezaščitene pošiljajo na vozni pas slanost merit.