Saj lahko kupiš do 30 dni vnaprej.Meni velja do 21.12.2022. Tako, da me prosim spomnite kak dan prej, da jo nabavim.
Super Hanzi v 12 letih jih boš nategnil za 1 leto.Smotano je , ce se službeno vozis po AC, potem tudi privat avtomatsko zavijes tja.
Jaz bom najbrz vsako leto za kak mesec zamaknil nakup vinjete.
Oni so mene v enem letu za eno leto (korona, obcine...)Super Hanzi v 12 letih jih boš nategnil za 1 leto.
Ali pa vsaj s kulijem datum na racun vinjete napišesJaz si račune/garancije poslikam in shranim na računalnik + ključek za vsak slučaj. Prav tako slike, dokumente in jih shranim na 3 mestih.
To zgleda imajo namerno takšne račune, kateri se izbrišejo po nekaj mesecih.
S tem nekako omiliš podražitev vinjete. Plačaš eno manj, kot bi drugače.Super Hanzi v 12 letih jih boš nategnil za 1 leto.
Napaka, ki jo je močno udarila po žepu: mislila, da je njena vinjeta veljavna, ampak ...
Ker je poleti menjala registrsko oznako na vozilu, je ostala brez veljavne e-vinjete. Napaka jo je pošteno udarila po žepu.www.slovenskenovice.si
Težko je verjet, da je napisano res.To je po moje fake news. To si nekdo zmisli, da mal krega narod med sabo...
Jernej
Ja, ampak kot prvo, zakaj bi poštena gospa, kot je Mateja, menjala tablico na svojem vozilu? Tablica znucana? Od česa??? Če je ena res uničena (recimo da se je zaletela ali dobila udarec od zadaj), še vedno lahko naročiš tretjo in je ceneje kot dve novi in menjava prometne.Stima, vinjeta gre na tablico in ce jo menjas .....
Ob menjavi je potrebno kupiti novo vinjeta, od stare pa ti vrnejo nekorisceni del.
Kdor tega ne ve, tudi prej ni vedel, da je ob menjavi vetrobranskega stekla potrebno menjati tudi vinjeto.Stima, vinjeta gre na tablico in ce jo menjas .....
Ob menjavi je potrebno kupiti novo vinjeta, od stare pa ti vrnejo nekorisceni del.
Poleg tega, da ko zamenjaš tablice ali prodaš avto, te nedvoumno vprašajo kaj naredijo z vinjeto - dajo zahtevek za vračilo neizkoriščenega dela, ali pa jo prepustiš novemu lastniku (pri prodaji) ob pogoju prevzema tablic.Kdor tega ne ve, tudi prej ni vedel, da je ob menjavi vetrobranskega stekla potrebno menjati tudi vinjeto.
Koliko časa sploh traja, da dobiš račun od DARSa?Razen če nebo avto vozla žena in se brez vinjete zapeljala na ac . Sej pravim s kaznimi bodo dobr zaslužl.