Elektronska cigareta!

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
In razlika med ecomi ovale in joyetech? A to je potem občutek kot da šišo kadiš? Kot rečeno, ne kadim že več let in nebi rad bil spet zasvojen, pa vseeno tako za zvečer u easy pred TV...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Ni kot sisa. Siso vleces direkt v pljuca, to pa v usta in potem inhaliras, kot cigaret.
Ista sta, samo logo je drugacen

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
In razlika med ecomi ovale in joyetech? A to je potem občutek kot da šišo kadiš? Kot rečeno, ne kadim že več let in nebi rad bil spet zasvojen, pa vseeno tako za zvečer u easy pred TV...

Med Ovale eCom in Joyetech eCom prakticno ni druge razlike, kot logo... Pa pri Ovale se mi zdi, da imajo samo komplet s tamalo baterijo (650 mAh) in samo v crni barvi, pri Joyetech-u pa je na voljo se komplet z vecjo (1.000 mAh) baterijo in se v srebrni barvi ...

vaperu

Zelenc'
20. dec 2013
5
0
1
Sam sem mel cel kup ego sranj, pa večinoma niso ok. Sem imel tud eComa od ovale, pa mi je čez čas začel nagajat - zalaganje. Na koncu pristal na elipsu. Oba z ženo sva z njim zelo zadovoljna.

Jaz na tvojem mestu nebi velik kompliciral.
Nabavi si ovale elips in uživaj.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ker se mi trenutno ne daje 70+ eur za probo, bi kupil nekaj cenejsega. V2 mi deluje kot igraca. Na pyuresmoke al kaj je imajo nekaj zadev za cirka 20 do 30 eur. Kaj mi svetujete za ta denar, pa da je po moznosti tekocina ne kartuse...? Kaj vzet od cenejsih zadev?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicer nobene od teh nisem probal... Lahko napisem le to, da so vse na podobnem principu... Torej polnijo se z e-tekocinami... menjati je potrebno uparjavalnik.. so pa to vse zacetniski kompleti... pri katerih ne mores faliti
smile-1.gif
... Jaz osebno bi od teh vzel Joyetech 510cc ... Je v bisrtvu nekaj podobnega kot eCom, le da nima variabilne nastavitve moci ...

Sicer pa svetujem, da se oglasis v stacuni Pyursmoke... pa prej preveri oz. se zmeni, da bo tam Mate (lastnik) in ti bo pomoje z veseljem razkazal in svetoval, kaj je OK ...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Hvala. Baje je tudi tale ego ce5 fajn stvar. Edino me še zanima, so kakšni dokazi ozeroma raziskave, kako škodljiva je zadeva? OK verjetno z navadnimi čiki se ne da primerjat, pa vseeno...je to res samo para?

Vejper

Zelenc'
5. dec 2014
1
0
1
Sem vejper že poldrugo leto in ne morem si mislit, da lahko take floskule pišejo po cajtengih. Ma sram jih bodi. Hlapci tobakarjev. fuj!
In enostavno mam pun [cenzura] "pametnjakovičev", ki pušijo analogne in potem te hočjo poučit da je pa elektronska bolj rakodtvorna od analognih
uf-1.gif

Če razmišljate podobono, predlagam, da postate sponjo sliko povsod kamor se da.
2129042-časopis.jpg

Priponke

• 2129042-časopis.jpg
    2129042-časopis.jpg
    56,4 KB · Ogledi: 258

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Vcasih je res neverjetno kake gluposti se sirijo okrog tega, doloceni mediji pa to vse brez premisleka, ali zanalasc povzemajo.
Se najbolj zanimivi so kadilci. Oni take novice najbolj pograbijo,nevem, mogoce kot tolazba, da kadijo, opravicilo.... Sem dobil ene 5x pod nos take in podobne clanke. "Ves, sem prebral da je bolj skodljiva" lepo za tebe, recem ponavadi. Uzivaj v svoji bolj zdravi cigarete, za mene pa te ne rabi skrbet. Ali pa vprasam ce mi mogoce predlaga da grem nazaj na cike? Zaenkrat se nisem dobil pritrdilnega odgovora, tako da ocitno tudi sami najbolj ne verjamejo temu.
Je pa zanimivo da pozitivnih novic okrog tega niti ne povohajo, ali jih omenjajo

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
zato bi jih bilo treba promovirati kot sredstvo za pomoč pri odvajanju od kajenja

Pred tremi tedni sem odšel na daljšo pot in sem nabavil začetniški komplet, ker brez tobaka enostavno ni šlo.
Pred tem je bilo dve škatli dnevno čisto nekaj normalnega. Že prvi dan "na štrom" nisem imel kakšne posebne potrebe po klasičnemu tobaku. Bolj je šlo za razvado ob pivu,... le tistega zjutraj prej kot greš na wc pa nikakor nisem mogel izpustiti.
Trenutno zadostuje cca. 1ml tekočine na dan in škatlica "razvade" na 3 dni (pa še tega ne bi nič pogrešal.
Tako, da se kar strinjam z zgoraj napisanim in vsakemu lahko priporočim ta postopek
wink-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
436
83
45
dolenska
Da malo obudim to temo. Pripravlja se nov zakon tudi za vejperje. 1ml naj bi po novem prišel 1€. Ugodno
uf-1.gif
. Vglavnem, bomo pa v tujini denar puščal, če ga naši nočejo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Da malo obudim to temo. Pripravlja se nov zakon tudi za vejperje. 1ml naj bi po novem prišel 1€. Ugodno
uf-1.gif
. Vglavnem, bomo pa v tujini denar puščal, če ga naši nočejo.

Bomo pac veckrat skocili cez mejo... ce bodo slucajno nasli ucinkovit nacin, kako prepreciti narocanje iz tujine
smile-1.gif
...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
436
83
45
dolenska
Zaradi te tobačne industrije zna cel narod naf00kat. Cigarete in tekočine bojo podražili. Nekaj jih bo prekinilo s kajenjem, večina pa bo romala na jug po tobak/tekočino. Vsaj jaz bom to delal. Zraven še familijo kam zapeljem.
Naši politiki bojo ugotovili, da je upad dinarčkov in bodo davke dvignili. V zaradi kadilcev država dobi lep denar.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Dobi, še več pa zapravi za "zdravljenje". (ko je že itak prepozno). Misliš, da so razni onkološki, Golnik in še kup drugih ustanov, ki se ukvarjajo z boleznimi, ki jih prinese kajenje, zastonj?