Glede uporabe v zaprtih prostorih v Sloveniji:
Pri nas je uporaba v zaprtih prostorih seveda dovoljena, saj razloga za prepoved NI. V bolj zakotnih krajih malček čudno gledajo in te opozorijo, da se noter ne kadi, ko jim pa poveš, da ne kadiš, te pogledajo še bolj čudno, pa rečejo: " ah ja, res, to so tiste elektronske, ne?" Pa je potem vse cool.
Glede "reklamiranja "Ovale po forumih:
Jaz sem osebno napisal nekaj slavospevov (ne pa vseh) navedeni blagovni znamki, saj sem zelo zadovoljen z njimi in mi je čudno, da v Sloveniji je tako malo poznana. Glede na to spodnjo povezavo, bi reku, da ravno ne potrebujejo reklame tu:
OVALE EUROPE
Sem pa tudi jaz opazil PuFF, da so se parkirali tam zraven. Kar ji je navada tudi v Italiji. Povsod, kjer odpre Ovale, pripakirajo tudi oni čimbljižje zraven. Kaj reč o njih? Sem jih sprobal že pol leta nazaj, ko so odprli štacuno v Trstu. Kaj pa vem. Vsekakor so bolj šalabajzerska firma, prodajajo kitajske modele, ki jih dobiš na Alibaba(ovale ima svojo tovarno), njihove tekočine pa meni ne sedejo. so presladke. Tolk o tem.
Aja, pa tistemu, ki pravi, da ovale puščajo in ne vem kaj, povem, da bo pušæala prav vsaka elektronska cigarete, če je [cenzura] tisti ki jo vleče.