Elektronska cigareta!

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
To je tvoje mnenje
wink-1.gif

Je pa tale ovale evic, čista kopija joyetech evic... lool Še imena niso spremenili...

Pri prvi verziji se je kvarila elektronika, beauty ring zgoraj ni odstranljiv, plastika je bolj švoh... Verzija 2 je baje boljša.

Valjhun

Zelenc'
19. nov 2013
21
0
1
Ovale je kot Audi, Joytech je kot VW. Lastnik je isti, razlika v kvaliteti velika, v ceni niti ne toliko. Način distribucije drugačen. Teoretično pa je Joytech eVic kopija od Ovale eVic, saj je to patent OVALE INDUSTRIES. Verzija 1 je bila dana na trg pod blagovno znamko Joytech, po prenekaterih izboljšavah so se odločili, da jo tržijo pod blagovno znamko Ovale. Tudi trenutno dobiš na trgu oba in je Ovale eVic so bistveno boljši in dražji. To je to.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ok, pol pa sem narobe mislo. AMPAK glede na izjemno podobnost, težko verjamem, da je ena tolko boljša od druge...Kakorkoli. Različnih ecig je že toliko, da je nemogoče vse sprobat in jaz sem povsem zadovoln s tem kar imam doma.

vaperu

Zelenc'
20. dec 2013
5
0
1
Pa tale ovale zgleda res zakon.Še posebej tale novi model:

Jutri grem sprobat.

Nazadnje urejeno:

Potrosnik

Zelenc'
21. dec 2013
2
0
1
Pozdravljeni!

Namen imam kupiti e-cigareto in sem malo brskal po internetu, da bi pridobil informacije za lažjo odločitev za nakup. Prebral sem več forumov in vsepovsod sem zasledil nove uporabnike, ki delajo reklamo OVALE, kako je najbolša (kot tudi ta post nad mojem). Zato sem se odločil, da od OVALE zanalašč nebom kupil, pa čeprav je mogoče dobra roba. Tak, da tem, ki delajo reklamo (vrjetno jo delajo prav sami sebi) sporočam, da ste mene, kot potencialnega kupca odvrnili od nakupa vaše robe.

LP

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Potrosnik pravi:
Pozdravljeni!

Namen imam kupiti e-cigareto in sem malo brskal po internetu, da bi pridobil informacije za lažjo odločitev za nakup. Prebral sem več forumov in vsepovsod sem zasledil nove uporabnike, ki delajo reklamo OVALE, kako je najbolša (kot tudi ta post nad mojem). Zato sem se odločil, da od OVALE zanalašč nebom kupil, pa čeprav je mogoče dobra roba. Tak, da tem, ki delajo reklamo (vrjetno jo delajo prav sami sebi) sporočam, da ste mene, kot potencialnega kupca odvrnili od nakupa vaše robe.

LP

bonk.gif

Post leta 2013.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Potrosnik pravi:
Pozdravljeni!

LP
hysterical-1.gif

Potrosnik

Zelenc'
21. dec 2013
2
0
1
Citirano z drugega foruma...pravkar našel!
cheer.gif

Citat:
Uporabnik Rado-vednež pravi:
Ne vem, kakšne izkušnje imate drugi s to kao prestižno italijansko blagovno znamko OVALE, ampak sam sem jo preizkusil in moram povedati, da ni prav nič posebnega. Se opravičujem, ampak videl sem komentar, poln hvale za to znamko, pa se mi je zdelo prav, da delim svojo izkušnjo. Veliko se zanimam za elektronske cigarete, saj jo uporabljam že tri leta, in sem jih veliko tudi že preizkusil, pa me OVALE niti slučajno ni prepričal. Tehnologija je, za moje pojme in v primerjavi s tem, kaj vse se zdaj že dobi, zastarela. Okusa ni nobenega, pa še ustniki prepuščajo raztopino. V bistvu gre za čist obično e-cigareto, ki se zaradi razširjenosti blagovne znamke drago prodaja. Zato ne nasedajte na take fore. Veliko boljšo e-cigareto najdete za precej manj denarja. Res pa je, da jo je bolje kupiti od preverjenega ponudnika s certifikati in testi tekočin. Ker danes po internetu že vsak lahko vse proda!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
OMG kaj bi šele pisarili tukaj če bi dilerji s trdimi drogami tekmovali med seboj.

vaperu

Zelenc'
20. dec 2013
5
0
1
Uff... pa res. Sem tudi jaz zdaj opazil...
bonk.gif

Sicer pa nisem nov tu na alterju, zgolj nick sem pozabil, pa sem se registriral na novo.

Drugače pa so odprli še eno trgovino z elektronskimi, tam zraven ovale, puf al paf ali nekaj takega, sem hotel sprobat tudi njihovo robo, pa imajo ob sobotah zaprto.
nahrung002.gif

Valjhun

Zelenc'
19. nov 2013
21
0
1
Glede uporabe v zaprtih prostorih v Sloveniji:
Pri nas je uporaba v zaprtih prostorih seveda dovoljena, saj razloga za prepoved NI. V bolj zakotnih krajih malček čudno gledajo in te opozorijo, da se noter ne kadi, ko jim pa poveš, da ne kadiš, te pogledajo še bolj čudno, pa rečejo: " ah ja, res, to so tiste elektronske, ne?" Pa je potem vse cool.

Glede "reklamiranja "Ovale po forumih:
Jaz sem osebno napisal nekaj slavospevov (ne pa vseh) navedeni blagovni znamki, saj sem zelo zadovoljen z njimi in mi je čudno, da v Sloveniji je tako malo poznana. Glede na to spodnjo povezavo, bi reku, da ravno ne potrebujejo reklame tu:

OVALE EUROPE

Sem pa tudi jaz opazil PuFF, da so se parkirali tam zraven. Kar ji je navada tudi v Italiji. Povsod, kjer odpre Ovale, pripakirajo tudi oni čimbljižje zraven. Kaj reč o njih? Sem jih sprobal že pol leta nazaj, ko so odprli štacuno v Trstu. Kaj pa vem. Vsekakor so bolj šalabajzerska firma, prodajajo kitajske modele, ki jih dobiš na Alibaba(ovale ima svojo tovarno), njihove tekočine pa meni ne sedejo. so presladke. Tolk o tem.

Aja, pa tistemu, ki pravi, da ovale puščajo in ne vem kaj, povem, da bo pušæala prav vsaka elektronska cigarete, če je [cenzura] tisti ki jo vleče.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ok ima certifikat, vejpaš pa še vedno "noname" tekočino. Hočem povedat, da tekočine še niso dovolj testirane in raziskane in so lahko tudi tiste drage in zelo okusne na koncu škodljive.

Za to, da se vejpanje omejuje, pa je pač kriv tobačni lobi. Prodaja jim upada oz. ne naraščo in so seveda nezadovoljni. Zdaj se že pri nas v Eu zbira podpise proti neumnim in kretenskim omejitvam.

Edini problem v zvezi z ecig ki ga vidim je, da lahko prek spleta naroča tudi 15 letnik in začne vejpat... To kak je škodljivo/neškodljivo sploh nima nobene veze. Za tobak se ve, kako zelo škodljiv je in kolko jih umre letno zaradi kajenja/pasivnega kajenja pa se še kar prižiga pa vleče in ne prepove.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Prav butasto izpade folk s temi generatorji megle za šankom. Si misliš evo, junkiji so našli varianto kako se fiksati na toplem.

Valjhun

Zelenc'
19. nov 2013
21
0
1
no name tekočino? poglej tole:

OVALE LIQUIDS

Sem pa našel nekaj v zvezi s PuFF:

TGCOM salvagente - i liquidi PERICOLOSI

V italijanščini, zato prevedem na hitro en del: " E-cigarete na zatožni klopi! Prevelika vsebnost težkih kovin v tekočinah! Svinec, arzenik, kromo in druge težke kovine v tekočinah za elektronske cigarete. Prisotnost težkih kovin je bila zaznana v 30 vzorcih tekočin, v raziskavi, ki jo je naročil Slavagente (glasilo italijanske zveze za varstvo potrošnikov) pri Univerzi Federico II iz Neaplja. V dveh primerih (tekočine Puff it in DKS) gre za previsoko koncentracijo KROMA, glede na standarde za pitno vodo ter pri enem so našli preveliko koncentracijo Bakra(Genesis).

Valjhun

Zelenc'
19. nov 2013
21
0
1
btw. Butast je samo tisti, ki še vedno kadi tobačne cigarete. Enostavno gledano, imajo elektronske toliko prednosti: veliko manj škodljive, cenejše, čistoča, ni pasivnega dima - lahko uporabljaš kjerkoli, da se je renično za vprašat...

Valjhun

Zelenc'
19. nov 2013
21
0
1
aaa.. jebiga, pleasure je pleasure
evil.gif

poleg tega, pa je nekaterim, ki imajo "kadilski gen" zelo težko nehat, skoraj nemogoče. No in jst sem eden tistih. Vse kar lahko rečem je, da je bil že SKRAJNI CAJT, da so pri vsej tehnologiji, ki je danes na voljo, KONČNO tudi za nas pogruntali nekaj, kar ne škodi oz. škodi minimalno.