Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Jiggler pravi:
Dushan: Važno samo da oddaš vlogo za spremembo prek spleta in ti bodo vsi pogoji in popusti veljali tudi če dobiš pogodbo po pošti šele drug mesec.
Preveril na Gen-I in ti vse velja zgolj, če boš vrnil podpisano pogodbo do 15.6.2011. Torej, Gen-I mora imeti pri sebi podpisano pogodbo do 15.6.2011. Sicer ne velja nič . Tako da, ne malo počez govorit
To mi je čisto jasno, da lahko do 15.7. vrneš, samo meni to nič ne pomaga, če grem na dopust in me ne bo do takrat, pogodbe pa še nisem prejel, da bi jo sploh vrnil...
Poleg tega če pogodbo vrneš do 10. v mesecu, se preklop na novega distributerja uredi še z istim mesecem, če pa kasneje, se pa zadeva prestavi za en mesec.
Pocakaj se kaksen dan, ce bo slucajno gen-i se kaj podaljsal, sicer si pa izracunaj, kje ti je najugodneje in zamenjaj. Do 10-tega v mesecu imas cas, po tem pa pusnes se en mesec.
Malo apdejta: danes dobil pogodbo (po cca 2 tednik od oddaje na spletu), noter piše, da morajo podpisano dobiti nazaj do 19.8., če hočem, da je prvi račun 1€ (torej da akcija velja). Skratka, ni panike.
Si skoraj pol leta prepozna. Je kdo menjal varovalke za mocnejse, potem ko je menjal dobavitelja. Kaj komplicirajo ali naredijo bp v nekem doglednem roku.
Se obeta kaka nova akcija za 1 evro?
(racun 200+E, dodatno sem si spsodil elektro grelec mislim da 18 kw. Ko ga laufam na 3/4 se bojim da bo kroznik na stevcu centrifugalna sila raztrgala,
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.