Električna ročna

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Tudi scenic ima pri rezervnem kolesu neko plastiko, ki jo moras odlomit, da sprostis rocno. Kako vem?
smile-1.gif

Smo morali bratov polizdelek po enotedenskem dopustu v hribih pozimi porivati, ker je odpovedal aku, rocna pa seveda zategnjena.

B81

22. jul 2007
37.743
11.021
113
Ko smo že pri klancu, kako pa vpliva klanec na avt. menjalnik, ko je v P? Enako?

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.044
3.729
113
No, če je navoj, potem je zadeva verjetno res bolj varna še zmeraj pa predstavlja eno stvar več, ki se lahko pokvari (vozil Scenica, kjer je električna ročna sicer delovala, je pa imel računalnik v avtu ob njej zapisane neke napake).

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ko smo že pri klancu, kako pa vpliva klanec na avt. menjalnik, ko je v P? Enako?

Jaz sem običajno v N zategnil ročno, spustil zavoro da je avto "visel" na ročni in potem dal v P.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa saj ne moreš verjet kaj vse bi folk naredil, da spravi svoj avto in življenje v nevarnost... In to zato, da se bo lahko na snegu obračal
bonk.gif

Zakaj v nevarnost, saj avto še vedno normalno deluje. Če pa se brez pomagal ne upaš vozit pa raje takoj vrni izpit
grin1.gif

Pa obračanje po snegu "za hec" ti lahko nekoč v kaki kritični situaciji na cesti pride prav.

tony

Guru
23. jul 2007
9.751
1.537
113
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

Jaz sem običajno v N zategnil ročno, spustil zavoro da je avto "visel" na ročni in potem dal v P.

Popolnoma enako bo, če pritisneš pedal zavore, daš v P, zategneš ročno, in šele potem spustiš delovno zavoro.
smile-1.gif