Electronic music, iaaaaaaaaa

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Trance energy letos pri meni odpade. Za ostalo pa bomo videli.
wink-1.gif
Res je, da bo treba letos sensation dat skozi, samo mene mika Amsterdam.

Sicer so pa na mizi karte za Dunaj 16.2. PvD!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Vaio, dober izbor tale MoM - 10 in 1

ON topic:
Da ne odpiram nove teme ker sem jo ravnokar hotel......

Bo kdo šel letos na Trance Energy čez nekaj tednov (23.2.08), Jaarbeurs Utrecht, NL? Resno?!
http://www.trance-energy.nl/te2008/site/

EDIT: ravnokar videl da bo konec aprila še MayDay s še kar dobro zasedbo, v Dortmundu
cheer.gif

http://webshop.ticketonline.nl/shows/Show~sh~MAYD~referrer~OnlineTopper.html

Poleti pa še kakšen pobeljen Sensation mmmmmmmmmmm
aplauz.gif

Na Trance Energy pozabi,ker kart ni več za kupit!

mayk

Pripravnik
7. nov 2007
261
0
16
44
ksz

Bil v petek 1.2. v Opera bar v Lj, kjer je bil neki DJ, ki je rolal res dobr house. Muza je bila zlo dinamična, poslušljiva z vokali. Je bil kdo tam oz. kdo ve kje bi lahko dobil kaj take house muzike?
Sicer so mi všeč Guetta, Axwel, Sinclair, Jerry Ropero,... ampak ni isto kot to, podobno je muziki ki se vrti kdaj ob petkih v Cvetličarni.

Fojhcter

Pripravnik
18. dec 2007
207
0
16
Woooo, par dni me ni na alterju, pa se tema tok razvija..hudo, pa hudo je k je tle gor še starejša generacija, k so hodil na partije 10-15 let nazaj...pa komadi so zakon skor vsi k ste jih linkal TNX!...aja un k Je Reku Da je Aleksij bedn bo dobil grozilne PM-je.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Bedn je pa pika
evil.gif

p.s.
Nazadnje se je en v Cvetličarni tko repenču pa bil velik, samo ko sem ga malo zadel je kar zginil
hysterical-1.gif

Fojhcter

Pripravnik
18. dec 2007
207
0
16
Heh..men je čist hud, ne vsakič, ampak tud Cox zna zagnojit naprimer pa je bog bogova med dj-i..you know what I mean..

Zlovdaj si 25.12.2005 Paradise Disco v Pordenonu Italiji...probej na muli Kaos klub part 1 in 2, dokler tega ne slišiš ti ne priznam kredibilnosti za take besede.
evil.gif

Ja valda model, mogu bi vidt kwa sm enga iz floora skenslu u soboto čist mu je blo bet...da nebo kdo mislu da je res....
Nevem kwa si hotu povedat iz tem.
confused-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Prejšni teden sem gledal malo po MySpace strani, in zasledil kar nekaj neuveljavljenih dj-k/ov.
V uho sta mi padli Tara in Anna McDonald.
Če ima kdo kakšna dobra imena bi se priporočal. tudi linki dobrodošli:)