Electronic music, iaaaaaaaaa

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kak ne, če pa je blo v filmu cel kup njegovih komadov
hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zato pa poslušam zdaj že 2 tedna sete iz Gaviolija 2000 - 2002. Novi house oz. elektro je čisto brez duše, samo da se štanca komad za komadom...

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Drži. Danes težko uletiš na kakšen hud house parti, da ni samo nabijanje komadov za komadi..
Zdele mam gor Moralesa iz AG leto 2000 15.09
cheer.gif

Lan sem bil na na oldies goldies par dni pred novim letom...čista hudobijaaaaaaaaaaa..dokler ni Aleksij tko k ponavad spet vse zaj...
jezen.gif

Deki hudo rola v cvetličarni ali pa kjer koli že je
cheer.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
A to misliš, ko je bil Marshall Jeffereson? Takrat je bila muzika res huda..., meni en boljših partyev.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.782
1.613
113
Iskajoč brata
Na party-u že kar enih par let nisem bil. Občasno se zvrtim v nostalgijo in poslušam musko doma. Se spovnem tistih žurov, ka je bil house še speven, ka je bil folk normaln oblečen, pa po partijih ni bil tulk folka. Ka so na radiu Gama MM ob sredah vrtil House FM. Eni najboljših partijev je bil prvi al drugi Meet me še tam pri Novi Gorici, pa Morales prvič v Ambasadi. Zmeraj je bil pa tud lep slišat kakšen set Umek-a ali Kanzyanija.
Pal se je pa počas začel vokal in in inštrumenti umikati iz muske in je zmeraj bolj hard vse ratval. Party-i so začel bit čist nabiti, zmeraj mlajš folk sn gledal, ka je hodu naokoli čist zategnen. Takrat sn se pa jest začel umikat vn iz vsega tega. Kar se pa drog tiče, smo se pa imel lep in umirjeno.

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
house z vokali in funky soundom še vedno obstaja, samo ni več mainstream, zato ga je mal težje dobit/najdet...definitivno ga je pa manj kot nekdaj...tko kot se smernice v modi spreminjajo, se spreminjajo tudi v glasbi in pač trenutno je trend tak zvok kot je (govorim za mainstream)...pri nas se to ful občut, ker smo mejhni in smo prisiljeni poslušat to kar nam organizatorji in promoterji ponujajo, v kaki angliji pa tega ni tolk in maš kr lepo polno klubov, ki še vedno furajo soulful večere....pri nas je eden redkih ki to fura dekky v cvetličarni in ne jebhe žive sile!!!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tak house je meni še vedno najboljši..., recimo takole na pamet; Hott22, Soulcentral, Barbara Tucker itd...

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Nazadnje sem bil 24.12 na Massacrate, sej je blo vredu samo preveč ""šuškavcev" se je začel zbirat, ok sej so določeni ljudje ki so nakulirani. Kar se pa glasbe tiče mi ni bolšga kot ksn hud Vokal house, in ga tut jaz pogrešam predvsem kake nove komade. btw.. kje dobit kako lestvico oz elektronski glasbo.. ker na torrentih(mini..) je preveč pomešano.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Kaj mate to za ene čudne
grin1.gif

Men je pa to vedno bol sedlo kot pa uni vaši