Electronic music, iaaaaaaaaa

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Muzka se čist preveč spreminja in zdele trenutno vse v zraku visi. Trance je trenutno IN in raja nori. Včasih je bilo tako na technu. Ne si želet znanega DJ-a v slo, ker do sedaj je večina razočarala. Večja ko je zvezda, večji poden je ponavadi in vse skupaj zgleda, kot da pri nas eksperimentirajo. 16.2. PvD na Dunaju da vidimo, kaj bodo jodlarji pripravili.

Drugače pa sploh ni važno ker DJ rola, važno da nredi žur. Na Moralesa v AG so vsi rinl, ker je pač ime. Dekky pred njem pa odrolov hud set in se je za moj okus Morales lahko samo še skril. Sam raja je zadeta in jim dol visi. Važn da so oni bli na Moralesu in se jim je ego dvignil. Če hočte dober house, definitivno Dekky v Cvetličarni. Ponavadi ob petkih.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Eden prvih komadov iz strani elektronske glasbe, ki sem ga slišal, zaradi njega sem zajadral v te vode, potem pa se je nadaljevalo z Charly Lownoise & Mental Theo, Blümchen, Scooter, RMB...

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Za moje pojme eden najboljših uizi house komadov sploh:

Tegale se še dolgo nimam namena naveličat.
zmaga.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ker vidim, da še obstajajo "houserji" z okusom...nekaj meni dobrih "oldijev":

Axwell

Dlugosch

Cassius

Stardust

Morales bolj na začetku svoje poti Spominja me na začetke elektronske kulture v Celju...Ambient...Teater...

Dejavu Še danes eden najnajnaj house komadiæev
cheer.gif

Derrick White Eden boljših easy housičev. Ponavadi je bilo kaj takega na sporedu naslednji dan ob chill-out kavici.

Planet Funk

Roger Sanchez

Schiller

Valentinček

Cassius drugič

Moloko Še ena, brez katere si ne morem predstavljat dobrih starih klubskih časov

Kemikalci

In še in še in še...

Ampak s to sceno sem končal nekje 4 leta nazaj, ko so na njo začeli prodirati otroci, katerim je:
1) Bilo kul bit najbolj začvakan v hali
2) Bilo najbolj pomembno pokazat, da je čefurska kultura boljša od klubske, pa čeprav s pestmi

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
http://www.di.fm/

Že nekaj časa imajo tribal in pa funky house. Zadnje čase tole poslušam konstantno v službi in morm rečt, da se najde kakšen set vmes, ki je hudo dober.

anchitsa

Pripravnik
11. okt 2007
60
0
6
Waaa, hvala za Dejavu... Se spownem, da sem še kot mulka gledala ta spot na TV-ju.

K smo lih na kupu vsi, bi kr tukaj vprašala, če pozna kdo en techno komadič, verjetno narejen okoli leta 2000. V njem pa nek črnec repa približno nekaj takega: "These so called players are only playing themselves." Pomoč bi bila zelooo zaželjena...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Pa še Tiesto 16.7. Papaya, kar zna bit hud party glede na plac. Pa potem baje še Armand Van Helden 8.8.

Ma sej načeloma veliko hudih zadev. Samo čas in denar, pa gasa!
grin1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Ma sej načeloma veliko hudih zadev. Samo čas in denar, pa gasa!
grin1.gif

Ma jst sm si pred kratkim zadal nov cilj, t.j. dovolj odrekanja za take stvari, to bom delal ko bom star in zakreditiran, zdej ko sem pa še mlad je pa cajt da spokam na take zadeve pa četudi sam
grin1.gif